Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ako koristite Windows Vistu ili Sedmicu, prilikom menjanja pozadine, može vam javljati grešku!
U tom slučaju pokrećite program kao administrator!
JEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Gde je linak, hoću da ziljavim.
U prvom postu Marv!
EDIT: Evo ti i ovde
http://www.4shared.com/file/GuyVOCK_/Zilj_Prevodilac.html
DecXk0, brE, nE wYDYm sE! M0raM da Pr0sXYrYM pR0z0rCxYtJ dA bYH wYdE0 sW0jE YmE? KaKaw Je T0 naCxYN!? Mwa :*
MeNY 1eP0 rAdY, weR0watN0 NYsY D0w01jn0 zY1Jaw Za 0Wu wErzYJu :*
Ma, bre, kad gledam Zasluge.
Ej Peki, ajde printskrinuj, da vidim kako to kod tebe izgleda.
http://www.dodaj.rs/f/3e/Ue/aUchrks/bag.jpg
Peki decxko, to je do Windowsa, ako bih povećao tebi, na Windows sedmici bi bilo preveliko :)
Врло добро
Hvala, hvala :)
0w0 je GenYJa1n0 Mwa :*
PROGRAM JE PREUZET U TAČNO 100 PRIMERAKA!
Ima vas dosta koji ste skidali svaku verziju, ali bar 50 različitih ljudi je videlo moj program!
HwA1a wAm 0D srCa! MwaX :*
K0jA zY1jawStYnA krW tY jebEm Mwa :*
0w0 d01E MwA :je P0beDY10 Mwa :
Ma zajebao sam se, trebalo je da bude MwaX :* , ali jebi ga!
Možda izbacim peč koji to ispravlja, ali sumnjam :)
Tek sad razumem šta je Kant hteo da kaže onim svojim PrYMjedBa - 0w0 praWY10 traZxY Da sE p0StupA nA YzwJestAn nAcxYN - TrazXY A prY0rY RazMYsx1JanjE – Da 0DreDYm0 Sw0jU w01ju PrYjE swEga DruG0g – traZxY Da cXYnYM0 YSt0 Sxt0 Y kAteG0rYcXkY YmpeRatYW - Sxt0 znaCxY Da nAm 0W0 pRawY10 uPraW0 daJe M0tj Da nAsx Um bUde Zak0N0daWan (zb0G 0W0g A prY0rY) – cXYstA w01ja Je 0Nda F0rmA zaK0nA, a1Y weTj zNam0 da Je 0Na uJedN0 Y NajwEtjA makSYmA - D0sx10 jE d0 T0gA da Nam Se nAsxA mYsA0 0WdjE pruZxa Na D1an Ka0 Zak0N0daWna –sp0JY1Y sm0 makSYmU Y YMperAtYW - N0, Y0naK0 jE 0bjEktYWan Zak0N tU u sWrhU subJekTYwn0G, pA jE d0W01jN0 dA YmaM0 sWYjeSt 0 t0M 0sN0wn0M zaK0nU jeR naM se 0n nAmetJe A prY0rY; naZ0wYM0 tU nasXu sWYjeSt fAkt0M umA. Mwa :*
Ovo jebe! Ocu da budem beta tester za sledecu verziju mejna.
Y@ 5@m0 d@ p022dr@w1m D0tt3r@. Mw@@h.