Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Automatski se skida, posle 7 dana.
Ja sam zabrljala pre mnoooooooooogo više od 7 dana, pa ako bi Kurde bio ljubazan...
U redu. Ostaviću administratoru post.
Hvala.
Pa mi iovako ionako nismo sposobni, a za moderatorsku funkciju smo izabrani samo zbog izgleda... Nikakva misterija, zar ne?
I zbog poprsja.
I zbog nogu.
I dupeta, uf al sam ga nabudzila na poslu :D
dragi članovi, duhovite i neduhovite opaske ja tolerisati na ovoj temi neću.
ako se neki član žali samo moderator može da mu odgovori. ako primetim da se neko drugi u bilo kojoj formi nadovezao na bilo koji način, biće mu obrisana najpopularnija definicija i biće banovan na 5 dana.
znači, samo moderatori mogu da kenjaju ovde, ostali članovi mogu, ako dobro smisle, da iznesu svoju MOLBU.
hvala vam voljeni što ne želite da me smarate i teraate me da vam brišem i možda čak i menjam definicije kada ne gledate.
ovo nema niti trunku humora, potpuno sam ozbiljan tako da ne morate da proveravate da li je u pitanju šala, pošto će restriktivne mere istog trenutka biti primenjene.
hvala na razumevanju,
vaš voljeni moderator
zamolba
banovati komplet lik i delo bate zivotinjovica, u paketu sa patoloskim fanovima istog.
fala ve.
p.s. http://vukajlija.com/forum/teme/1688
Odavno smo već to primetili...i baš se zabavljamo na temu tog kačenja miliona slika, ali i na temu da više niko i ne gleda definicije pod "Bata Živojinović", pošto ti treba pola sata da se učitaju sve one fotografije tipa:
"Bata Živojinović i Miljojko Pantić cepaju bukova drva kod pokojnog Arkana da bi pekli svinjetinu koju je kupio kineski glumac Ding Pong".
Staviću ponovo ovo na predmet rasprave u Veću staraca.:-)
pito ja kaizena, kaže nije po pravilima...
Da li je dozvoljeno da se glasa sa open source nalogom, pošto sam video da je već neko glasao sa njim?
Pre nedelju dana je imao
Broj glasova za: 43
Broj glasova protiv: 11
Sada
Broj glasova za: 109
Broj glasova protiv: 22
1. ovo nije molba već pitanje stoga je neprimereno.
2. da dozvoljeno je. open source je open source. dokle god nije banovan.
Citat Surovi: "1. ovo nije molba već pitanje stoga je neprimereno."
Eh, šta ja znam. Nisam znao gde da pitam, pa sam izabrao ovde. Možda bi mogla da se otvori tema "pitajte moderatore" ili tako nešto.
Mislim mnogi sajtovi imaju centar za pomoć i podršku.
pa mislio sam, pošto već znaš da ja održavam taj nalog i sve to, mogao si da me pitaš na pvt ili tako nešto. čisto predlog :)
imaju sajtovi centar za pomoć i podršku, ali verujem da tebi nije potrebna pomoć i da se savršeno dobro snalaziš. Ako te pak nešto zanima ili ti je nešto nejasno, slobodno mi se obrati na PVT. Rado ću ti pomoći.
što se tiče zvaničnog centra za pomoć. slažem se, odličan predlog. možda bi bilo pametno razmotriti tu opciju. konsultovaće se moderatori sa administratorom i već u dogledno vreme smisliti najbolje rešenje:)
Okej. Thx! ;)
editovao sam svoj post gore pošto sam zaboravio da odgovorim na deo pitanja :)
nema problema, kad god zatreba, druže.
Zamolio bih modove ako ikako mogu da provere autora koji se zove molina.
Vrlo mi je sumnjiv, vređa dosta članova komentarima, a i čini se kao da je nečiji dupli nalog.I to zlovoljan dupli nalog.
Nema nekih pravih vređanja u komentarima, a nema ni hejta ili pulovanja...
Da mu stavimo nalepnicu "zlovoljan"? :-D