Pitajte moderatore

1. Počeo sam da sažaljevam Ludog... :)

2. Pa da,to je taktika takvih.

3. kao što vidite, nema više žalbu, od sada su molbe aktuelne. ako imate nešto da zamolite moderatore da rade ili da prestanu da rade, probajte, možda vas udostoje odgovora.

4. Psihijatre, reci.

5. Nesto sam trenutno razocaran u ljude, slobodno neka ostane ban nije mi vazno vise...

6. јбт човече..... ти мене зајебаваш!

7. па јесмо ли се лепо нешто договорили, шта сад!?

8. OBRISANO

9. OBRISANO

10. OBRISANO

11. OBRISANO

12. Psihijatre, kako da ti verujemo bilo sta kad stalno gazis svoju rec? Rekao si mi da vise neces da pravis naloge i - sta se desilo? Napravio si jos naloga. Pa covece, ako ne mozes da se strpis jedan dan, stvarno se pitam da li te zelim ovde. Brinem se za tebe, najozbiljnije.
    Zar ne mozes da sacekas (do) 24 sata i ne ostavljas nikakve pateticne komentare, tipa "zbog vas sam se razocarao u covecanstvo"?
    Kad nam dokazes da mozes da te nema na neko vreme, kada ispostujes svoju rec, vraticemo te. Ja stvarno imam najbolju zelju da te vratim, ali moras da mi pomognes i da budes dobar, a ne samo da kazes da ces da budes dobar.

13. Ok, ja vas MOLIM da mi kazete zasto sam banovana.
    Ne morate da me odbanujete...
    Citala sam Neobavestenov post na forumu, gde navodi razloge necijeg banovanja, i ja nisam uradila nista od toga.

14. Super...evo sad ću ja da te odbanujem, pošto ništa nismo ukapirali i niko ovde nema pojma kako izgledaju dva browser-a na istom kompu...ukratko, baš smo glupi. Kako li ti nije dosadno...
    Odbanovao sam ti nalog.

15. A meni kad? izbrisacu ovo odmah!
    Mozda te zabavlja sto sam zensko pa hoces da ostanem liv tajler, pravo da ti kazem meni ne smeta uopste kad bi birao koja zenska-vila da budem bio bi ona. :)

16. strava. baš si faca.

17. će ti banujemo DNK kolko si BANdoglav....:P

18. Da li možda neko ima da nešto da zamoli nekog moderatora za uslugu u vezi svog korisničkog profila, a van konstatacija o događajima na svom životnom putu ili netačnom broju članova na Vukajliji?

Ova tema služi upravo za to, nije loše pogledati naslov pre pisanja u njoj.

19. U redu.Evo prave molbe: Zamolila bih moderatore da uklone etiketicu hejtera sa mog profila.
    Hvala!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.