Pitajte moderatore

1. U pitanju je, verovatno, greška moderatora.

Kao razlog za brisanje je verovatno hteo da stavi "nije definicija", ali je promašio i kliknuo "nekvalitetno".

2. ja se izvinjavam, ja sam obrisao, verovatno greškom. defincija je vraćena u život pomoću jednog lardž poušn of restorejšn.

do jaja je :D

3. Zeleo bih opet da molim moderatore da opomenu clana Mesju koji me opet iz cista mira i bez mog prisustva vredjao, rekavsi na temi V.M.O. sledece:

V.M.O metroseksualcima (Pokipsi nije jedan od njih, on je jedan od "onih")?

Opet napominjem da ovo nije prvi put da me otvoreno vredja, bez razloga.

4. Pokipsi, i ti si mene na čet jednom bio nazvao "Kopile!"! Ja nisam k'o pile, ja jesam pile.

5. kako se brishe profil?

6. Nikako. To samo administrator može da uradi.

A zašto pitaš?

7. zhelim da ga obrishem

8. Profili se vise ne brisu. To je objavio kaizen (administrator) pre nekog vremena. Ako i dalje zelis da tvoj nalog vise ne postoji, obrati se njemu.

9. I on će najverovatnije reći "ne". :)

10. kreptoman, nije ti ovo Facebook pa da mo'š da deaktiviraš profil kad ti se ćefne. Ođe kad uđeš, nema izlaska! Zapravo ima, ali nije baš izlazak, to je samoubistvo. Ali što će ti to, profil bi ti ionako ostao neobrisan.

11. molim kaisena da mi obrishe profil

12. Čemu ta suicidonalnost, Kreptomane?

13. Ne postoji vise ta opcija jer pravi haos od tema na forumu, diskusija u komentarima u kojima si ucestvovao, ljudima za koje si glasao se smanjuje popularnost pa se bune, itd...

Ako si imao neki problem oko moderacija kazi, to se lako resi.

14. nemam vishe neku motivaciju da definishem, nove definicije sve vishe gube na kvalitetu i generalno mi nije zanimljivo kao na pochetku

15. nisam imao problem sa moderatorima.
    jednostavno ne bih voleo da postojim ovde vishe :D
    tako da kaisene, molim da mi obrishesh profil, ako postoji mogucnost, ako ne, onda nishta, neka stoji....

16. nema te mogucnosti, ako hoces mogu nick da ti promenim.

ali odmah da ti kazem - vratices se, pazi sta ti kazem :)

17. Ко и зашто је обрисао моју дефиницију ''ПРОСЕРАВАЊЕ'', није била ни против једног правила вукајлије ? Дефиниција је постављена синоћ.

18. Zato što nije definicija. To je primer. Da si stavio gore objašnenje pojma "proseravanje" pa onda stavio primer, bila bi defka.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.