Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Па и била је написана у одељку за пример, а ја сам нашао за сходно да објасним овај појам кроз пример, јер ни једна дефиниција не може боље описати дати појам од оног примера.Хоћеш да кажеш да сам написао горе нпр. глупост попут ''кад неко нема меру'' јебига и то је нека дефиниција, а доле оставио пример прошло би?
Hoću da kažem da su neki modovi cepidlake po pitanju toga, i tražio si razlog brisanja i rekoh ti... neko drugi bi je ostavio, neko bi je brisao, ali defka nije već je primer. Lično isto imam par takvih "definicija", i smatram da bi se trebalo obrisati 3/4 svih defki na sajtu ako se krene rigorozno slediti princip "nije definicija".
Ali šta ja znam, nisam mod. :D
Molim nekoga da mi kaze kako se stavlja link, a da ne pise link nego nesto drugo. Recimo kao u definiciji:
http://vukajlija.com/click-here-and-win-1000000-dolars/58864
ono, click here je link za batu zivojinovica a ne za click here.
отворена коцкаста заграда па шта хоћеш да пише па | па линк па затворена коцкаста заграда
само без размака... имаш доле у примерима за убацивање садржаја...
разумеш?
признајем, ни ја до скоро нисам имала појма како се то ради... :)
naravno
Odgovor na ovo pitanje si mogao da nađeš i na FAQ-u. ;)
Шта ти је Бара, то нико не чита :)))
Niko ne čita jer izgleda da mnogi ne znaju da to postoji. xD
Можда би то требало окачити као посебну страницу горе у менију код "Архиве"...
To sam i ja mislio.
Možda čak i dole kod Copyrighta.
Ја мислим да доле не би било тако уочљиво као горе...
A ja mislim da gore nema više mesta pa će morati dole. U svakom slučaju će da bude uočljivije nego sad.
па не треба много места за три слова :)
и доле је гужва :)
Dole ima mesta za još tri slova. :)
Za gore ne znam. Biće mnogo skučeno.
QUOTE nema te mogucnosti, ako hoces mogu nick da ti promenim.
ali odmah da ti kazem - vratices se, pazi sta ti kazem :) QUOTE
nema potrebe da menjash nik :)
dovidjenja, dobri ljudi :D
Kreptomane.... Do sledećeg viđena.... Pozdrav! :)
Je li, posto mi niko ne odgovara u bagovima, da li mozda neko zna sto juce nije postavljena definicija dana (koja je u ovom slucaju nazalost, moja) :(
Odgovorio ti je kaizen.
Zamolio bih moderatore da mi odgovore zasto je obrisana moja definicija pojma 'aljaski malamut' (rasa pasa) koju sam danas postavio? Pritom je ostavljena definicija clana pAinter84 koji je bez ikakvog pitanja iskopirao (i to nepotpuno i pogresno) autorski tekst sa mog sajta.
Sad sam ponovo postavio definiciju, i nadam se da ovoga puta nece biti obrisana, ili da ce mi barem neko reci u cemu je problem, ako postoji.
Pozdrav, BugA
EDIT: Ne mogu da verujem da je neko ponovo obrisao, ovoga puta sve! Molim za objasnjenje.