Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ispravljeno.
Ispravljeno Sevastce :D
@barakuda: jeste dupli nalog, nemaš sve podatke... član je i dalje aktivan, pod drugim imenom. on je želeo da mu taj nalog bude uklonjen...
Oh well, that clears it up.
A šta je sa ovom "Zvezdicom" koju sam linkovao u EDIT-u?
moguće da je to dupli nalog. ali šta ja znam, ne pravi probleme, tako da nek stoji. što ne kodi, možda može u nekom svemiru da koristi :-)
прво је исправио курд,па је курда исправио мали прст :О)чуда правите,чуда моје лепотице,хвала вам
Jel' može mala pomoć?Želeo bih da izbrišem svoj profil, kao i ovih par definicija!
U vezi definicija:
http://vukajlija.com/info/uslovi-koriscenja
A za brisanje profila je jednostavno, samo se ne loguješ više i gotovo...mogu jedino da ti banujem nalog da niko i ne može da ga koristi, niti da može da glasa za tvoje definicije.
To bi bilo sjajno,hvala ti.Mogu li da zamolim samo za komentar u vezi brisanja definicije od juče 'Djuka',šta i kome nema smisla? Nemojte mi samo reći da nikada niste čuli za izreku u primeru def??!! Sasvim bi u redu bio komentar da je nekvalitetno recimo,( mada je i tu pitanje koji je reper kvaliteta sudeći po tome šta se može pročitati),ali to što neko nije shvatio,po definiciji ne znači da ni drugi ne bi shvatili.U stvari ovo je klasičan zajeb,mislim na sopstveno razmišljanje da sam pronašao sajt na kome ću se zabaviti čitajuć najlucidnije definicije,kojih svakako ima, pa dakle i njihovih autora,
ali je ipak, na nesreću više KLOAKOHOLIČARA i HUMOROIDA!
Puno sreće, i hvala na ovom kratkom druženju!
Saglasan!
ma poenta sajta :D:D:D
Kakvo je ovo reklamiranje!? Aj sto ne kontas poJentu, neg' sto se reklamiras...ccc...
:DD
tebi šamar
ahahaha
Može li mala pomoć oko def. ćućoriti,ćućuriti,malo mi je ružan prelom,
loše izgleda,a sam nisam uspeo da ispravim.Doduše uvek mi je više ležala lasta nego prelom kad smo već kod skokova.E, da,a tako će neko morati i da je pročita hehe
Сређено. Труди се убудуће да лупнеш space после тачке и зареза јер се тако текст сам боље пакује. А и правилније је да стоји размак после тачке или зареза.
Овај предлог важи за све чланове.
hvala
Na sajtu je sinoć neko zloupotrebljavao moje privatne slike, praveći vulgarne komentare.Ne, lažem - nije neko, autor se zove karavan seraj.
Takođe, postoji grupa autora koji definiciju "Jelena Tihi Ubica" redovno obogaćuju izuzetno degutantnim slikama i klipovima (koji se odnose na mene).Prvo bih voleo da se takve slike i klipovi izbrišu, jer prevazilaze šalu i zalaze u neopisivo neprijatnu vulgarnost.
Zatim bih voleo da se ti autori sankcionišu banovanjem zbog eksplicitnog vređanja članova.
Napominjem da to nije prvi put, jer su nepoznati članovi već ozbiljno vređali mene, ne samo na definicijama, već i u traženim definicijama.
Ovaj put nijedan od moderatora ne može da kaže da ovo nije ozbiljno, jer je moj opstanak na sajtu ugrožen.Takođe bih voleo da se založi i kaizen i otkrije čiji su to dupli profili (jer ljudi koji to rade prave duple profile, pošto se ne usuđuju to lično da urade), koji su nevešto urađeni i vidi se da su to stariji članovi kojima sam se na neki način zamerio.
Toliko.
Veoma razjaren Jelena Tihi Ubica
P.S. Voleo bih da vidim određene razularene, furiozne moderatore koji svemirskom brzinom vide kada se na chatu pojave tri Azisove slike da me banuju, jer zagorčavam život članovima, a već mesecima ne reaguju na ovo!
Jedan od naloga sa kojeg su kacene slike, pisane definicije, itd, uvredljive po JTU-a, je banovan. I ostale za koje se to utvrdi ce takodje biti.
Hvala na razumevanju.
Takođe!
Jednog dana kada me ne bude mrzelo i kada budem dobio preko 100 mil. evra na "Euro-millions" loto-u, pa budem izvanredno dobro raspoložen, prozboriću i ja nekoliko reči na ove teme...