U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
:)))
Molim moderatore da provere zbir popularnosti za autora sami. I kod njega je zbir manji za 1 od stvarnog ocenjivanja,kao i kod autora ondaxpu za koga je moderator neo već utvrdio da je oštećen.
Postoji li mogučnost da neko hakeriše po sajtu.
To će morati da vidi administrator, Kaizen.
Kurde hvala. Slučajno mi je zapelo za oko u prvom slučaju sa ondaxpu, pa sam onda još malo proveravao i našao isto za sami. Možda toga ima još ali prepuštm vama moderatorima i administratoru da to vidite.
Ne bih dalje. Ali bih voleo da mi saopštite na PVT o čemu se radilo.
Ovo je bag koji nastane kad se nekom autoru obrišu definicije. Računanje se malo zezne prilikom vraćanja bodova nakon brisanja definicije pa vrati više ili manje u zavisnosti da li je obrisana definicija bila u pozitivnom ili negativnom skoru.
Molim administratora kaizena da proveri o čemu se radi. Juče posle podne sam ukazao na pogrešan zbir u popularnosti dvojice autora, na koje su reagovali moderatori neo i kurd.
Vama se obraćam zato što očigledno u sistemu postoji greška ili hakeri nešto brljaju. Danas u 14:46 časova završio sam kontrolu svog zbira popularnosti i dobio sledeći rezultat: Zbir pozitivnih 4008, zbir negativnih 617 , razlika 3391 . Na profilu popularnost 3385.
Nedostaje 6 glasova.
U momentu kontrole bilo je 245 definicija.
Možda treba otvoriti temu na taj problem da i drugi autori mogu proveriti kako stoje sa svojom popularnošću.
Hvala unatred.
(je l' se neko potrudio da pročita moj post?)
@Barracuda - pročitao sam ali to ne rešava problem.
Itekako rešava, jer sad kaizen zna šta treba da popravi. :)
@Barracuda - Hvala drugar. Siguran sam da će kaizen to popraviti.
biće provereno o čemu se radi.
Ajde onda i ja da se prijavim za isti problem.Nije važno koliko je poena u pitanju, ali nisu za bacanje...;)
@kaizen - hvala
Sad proverih svoje bodovno stanje. Kaže da mi je popularnost trenutno 6974, a ja izračunah (na kalkulatoru) 6986.
Oh, noez! Kaizen je rekao "biće". :D
Khm...kako vas bre ne mrzi da brojite? :-)
Pa... ovaj... zato što je brojanje lako i zanimljivo... :)
;-)))
http://vukajlija.com/recnik/autori/3490
Ovo nije dupli nalog. Ovo je član koji je bio aktivan Vukajlijaš, ali je u afektu obrisao sve svoje definicije (tad su još mogle da se brišu i nije bilo groblja) i otišao sa sajta.
EDIT: Autor ove definicije bi mogao da bude dupli nalog.
http://vukajlija.com/ziveti-od-vazduha/60530 možete li samo ovde da mi ispravite rec trenutci u trenuci,kolač je upravu
ladno računate svoje glasove.miševi.