Pitajte moderatore

1. Molim moderatore da odu na ovaj link i procitaju sta tamo trazim
    http://vukajlija.com/forum/teme/158?strana=33#post_84433
    hvala

Imam jedan predlog u vezi sa definicijama.
    Da se sve one definicije koje ne skupe popularnost preko 10 za mesec dana(mada ja mislim da bi trebalo i krace)automatski brisu,bilo da su plusu ili u minusu.

2. Protiv predloga....
    Meni su omiljene neke defke moje na kojima sam jedva +2.

3. I meni su mnoge takve koje imam(ili sam imala ako je u toku brisanje) omiljene ali su sam shvatila da su to plusoprosjacke definicije.O kvalitetu odlucuje vise ljudi,i vreme u kom se nalazimo.

4. Ponekad je bitnije nešto reći nego popularnost.
    Ponekad je zajebancija bitnija od popularnosti.
    U stvari popularnost i nije bitna...
    Neka ostanu definicije. Šta smetaju?
    Ako ti se ne sviđaju imaš opciju "palac dole".
    Ne shvatam šta želiš... Da čitaš samo definicije koje zadovoljavaju određenu umetničku vrednost? Pravimo pročišćivanje "rečnika slenga"? To je sleng... uglavnom i jesu te odvale "iz malog mozga".
    A ujedno, neke definicije sa malo glasova su neshvaćene.

5. Slažem se sa Pirom. Moji afiniteti što se mojih defki tiče nemaju blage veze sa skorom i afinitetima ostalih, i mnoge slabije rangirane su mi draže. Ako zadovoljavaju uslove, neka ostanu. I ne stoje tu da prose bilo šta, nego samo stoje, a ako neko hoće da ih oceni, nek' izvoli.

6. I ja se apsolutno slažem s Pirom i s Mrs.House. Mif O_o znaš da si mi simpa, ali ovo ti je stvarno čudan prijedlog(??).

7. za ciklona znam da zna, pošto je sve starije def. pročitao:) a za ostale ne mogu da tvrdim, ali iz dana u dan sve je teže nabasati na taj stari "vukajlija šmek" kako ga je ciklon divno nazvao. neki poseban vajb koji je imao humor na ovom sajtu. kad bi se to nekako oživelo bilo bi divno.

8. Не знам да ли је већ питано, али мене интресује зашто се Циклон пензионисао? Молим модераторе за одговор...

9. Mene ne interesuje zašto se cajklon penzionisa', ali pozdravljam tu odluku! Čija god da je! :)

10. "vukajlija šmek" kako ga je ciklon divno nazvao. neki poseban vajb koji je imao humor na ovom sajtu"
    Moja želja takođe...kada je sve bilo tako opušteno...

11. Jučer sam kod jednog autora primetio da je u par minuta postavio dve potpuno istovetne definicije i na obe prikupljao pozitivne poene. Moram reći da je posle mog komentara čovek bio maksimalno korektan i sam obrisao jednu od te dve definicije.

Jutros u 9,02 opet ista situacija od drugog autora. Pogledajte:

http://vukajlija.com/koncert-ac-dc/69333
    http://vukajlija.com/koncert-ac-dc/69334

Predlažem da se ovako duplirane ili triplirane definicije brišu u kompletu (obadve), pa ako je namera autora bila da prikuplja što više pozitivnih, da mu se to onemogući. Izbrisati, pa nek postavlja ponovo na ocenu.

12. Verovatno nije namerno to uradio. Može da se desi da izbaci definiciju dva puta ako se stranica refrešuje tokom ubacivanja nove definicije.

13. Кувајлија, мислим да аутори не постављају намерно тако по две дефиниције, вероватније је да грешком кликну два пута на "пошаљи"...
    Дупликат у оваквим случајевима често обрише сам аутор, а ако не онда то одраде модератори, а, ето, деси се да нам промакне...

14. Marijani i Barakudi - O.K. Verujem da je to tako kako vi kažete.

15. Zašto 3-4 moje defke imaju po minus manje? Ne bunim se, samo sam radoznala.

16. Možda je bio u pitanju neki hejter, pa su obrisani glasovi. Ili je obrisan neki dupli nalog. (samo pretpostavka)

17. Aham. Znala sam da imam nekog hejtera.
    Hvala ti.

18. zasto mi je izbrisana posljednja definicija?
    skor joj 29:21, 29 ljudi misli da je defka ok i dodje mod i obrise... mislim stvarno...

- vraćena

19. Ima i dobrih definicija koje imaju veoma mali skor,pa cak inegativan,ali vecina sa malim skorom su plusoprosjacke.Ako neko zeli mogu i da ih sve ovde linkujem pa biste videli o cemu pricam.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.