Pitajte moderatore

1. E, ljudi, je l' može neko da provri šta se dogodilo, neko mi je u roku od sekunde lupio 15-ak minusa.

2. na prvi pogled nema nikoga ko te je otvoreno hejtovao, ali presledićemo žalbu službi za suzbijanje nepravde koja će detaljnije ući u tvoj problem.

ali generalno gledano, nije ti neka šteta načinjena ako si se spustio za 15 komada. nije strašno.

3. dodatak: primetio sam da je izvesni BOG imao tendencije da te hejtuje, no ili je neki moderator već rešio problem, ili je BOG ipak čist.

4. Taj na koga sam posumnjao je banovan zbog vređanja drugog korisnika, a posle toga se sve vratilo na normalu. Jesu te dve stvari povezane, mislim, banovanje nekoga ko ti je podelio minuse i vraćanje rejta na normalu?

5. Da, da to je taj izvesni...

6. pa nisu direktno, nego je neko pre mene video da ti je on podelio minuseve i vređao, pa smo prvo vratili pa onda banovani, ali da, u neku ruku jeste povezano :D

bitno da je sve u redu.

7. OK. Hvala, Surovi, znaš da prema tebi osećam duboko strahopoštovanje. Ako 'pak nisi to znao, sad znaš :)

8. hahaha nema potrebe :D

9. Taj neko sam bio ja, samo nisam ima vremena da ostavim post ovde, zurio sam se u bioskop da gledam Terminator Salvation :DDD
    I da, nema veze taj mikro-nano-piko-hejt sa banovanjem, vec nisko vredjanje drugih autora u komentarima na jednoj definiciji, (koja je terminisana u medjuvremenu).

10. CHe-Vu, stvarno misliš da je ono bio jokto-hejt???
    Nije da me je duboko povredilo ili nešto, ali čovek je otvoreno prozivao moju porodicu i seksualno opredeljenje.

11. Ma nisam ja ni mislio da se on banuje zbog mikro hejta prema meni, nego mi je bilo čudno to što sam, bukvalno, za sekund dobio 15 minusa. A povezao sam sa izvesnim likom i time što sam neposredno pre toga ostavio krajnje korektan komentar na njegovu definiciju "Hitler", koja je primer eksplicitnog vređanja, a za koju čak nisam ni glasao.
    Nego, ta priča je završena, kakav je bio film? :)

12. Pre nekih sat vremena mi je bio drug koji je otvorio nalog na Vukajliji (radovanM), "naocenjivao" se k'o lud sa mog računara :), i sad kad se ja prijavim na moj User "ispada" kao da sam ja ocenjivao sve te definicije. Da li to znači da sa određenog računara može samo jednom da se ocenjuje?

13. Да, отприлике тако некако. Има неке везе са IP-ем, али ја нисам сигурна да знам баш најбоље то да објасним...

14. Onda je to - to. Verovatno je User vezan za IP adresu i zato to sve... Ok, hvala.

15. Želim da pitam zašto je obrisana ova defka xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

16. moderatori molim vas da mi date 500 evra

17. Кад уновчимо полуге, немамо у папиру, каизен је великодушан...

18. Ja sam za to da ih bacimo u Arenu, da se tuku, pa ko pobedi - dobije!

19. pa dajte vi meni polugu a ja cu vratiti kusur

20. http://www.megafonija.com/_customfiles/Image/razno/novac/big/b_zlatne_poluge.jpg
    Али још није угравиран лого Вукајлије, то смо донели са задњег семинара...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.