U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
А што хоћете да ме навучете на танак лед? :):):)
Не дај се Џими!!!!
za sreću džimi, daj mi šapu ti. takvu šapu niko neće naći. oprosti mili, ne liži se tako..... jebem li ga vadim iz malog mozga valjda sam uboo jesenjina u oko.
Izgleda mi se nakačio neki novi hejter. U poslednjih pola sata. Nije skinuo puno, ali ipak mislim da je hejt. Može li se proveriti.
@ Kuvajlija,
Koliko vidim, nemaš ga.
@iva98 - hvala, verujem da je tako. I ako smem malo da se našalim: da nisi vidovita kad vidiš to što vidiš. To tvrdi i moja žena:)))))
:)
Ne mogu da garantujem, ali ono što vidim, tako je. Možda te je neko ocenio ili te je ranije plusirao, a sad izminusirao, pa je to zakamuflirano. Ako se primeti nešto, rešićemo.
Има ли каквих трачева на форуму, шта би са оним модераторима, каће избори? ;)
e ima par nekih tračeva, ali još uvek nisu dostigli taj nivo vreline da budu objavljeni. a sa tim modovima niko ne zna šta se dešava. (osim možda jednog lika)
могу ли три пута да погађам ко је "тај лик" :)
Едит/ А кад се подгреје то разглашавај, црни ти :)
može :))
Evo da se ja ođe obratim u Mastrikstovo ime, pošto on nije, pretpostavljam zato što ne zna. Piše mu na profil što on 'oće, pa mu moderatori objasnite, ili riješite problem.
http://vukajlija.com/recnik/autori/12091
A čija ga je sujeta toliko nagazila, pa se odlučio na tako radikalan potez?
čak i kad ne bih imao nešto paetnije da radim, a imam, ne bih se cimao oko takvih smarača koji plaču oko svake sitnice i misle da su jedino oni popili neku pamet ovoga sveta, a oko njih sve budale pune nerazumevanja. aman!
Neću imenovati onog koji je izazvao takvu reakciju jer ništa sa tim ne bih postigao. Onaj ko je izbrisao definiciju je verovatno razumeo u čemu je bio problem i čija sujeta je izazvala domino efekat. Svako može da ostavi komentar na definiciju kakav želi, ali bih zamolio sve, da ma kako negativan on (komentar) bude, bar ima veze sa definicijom. Komentar je bio tipa "Evo, ovde sam ja to definisao kako treba", a definicija koju je definisao niti je definisala istu stvar niti je imala sličnu konotaciju. Hvala Meщa, hvala Mr. Moon.
Ova stvar neće izmeniti moj odnos prema ocenjivanju definicija gorepomenutog ali se nadam da i on razume ovakvu moju reakciju. Postoji jasna razlika između kritičkog stava i kritizerskog stava, a taj komentar je bio tipičan kritizerski stav i zbog toga sam ga okarakterisao kao sujetnog.
Molim nekoga da mi objasni kako se Ministar_za_RnR koji je banovan kao dupli nalog, ponovo kreće po sajtu i poslednja aktivnost mu je bila pre 5 minuta. Isto je ime, ali su različiti parametri na profilu koji je banovan i ovom što nije. Nemam ništa protiv čoveka, samo sam radoznala. Da li možeš ako je ta osoba banovana, da budeš na Vukajliji pod istim imenom?
Овај активан Ministar_za_RnR је у ствари Beavis:
http://vukajlija.com/forum/teme/871
Ministar_za_RnR --> Badass --> Beavis --> Ministar_za_RnR
Hvala na objašnjenju. Umalo da posumnjam u sistem. ;)
Ево још једног појашњења:
http://vukajlija.com/recnik/autori?q=Ministar_za_RnR
први, активан је Beavis, то је онај што увек на чету улази са "yoooooo" или тако нешто, а други је нечији други налог :)))