Pitajte moderatore

1. Može li se nekako doći do definicija Canisa Lupusa? Nisam imao sreće da ih pročitam, a mislim da bi to bilo nešto dobro. Barem po komentarima nekih starih članova.

2. Bože, niko od moderatora nikada neće obrisati definiciju 324/52 na svoju ruku, uživaj.

3. shiva nisam siguran da sam razumeo sta si htela da kazes

4. joooooooooj moderatori brisite moj komentar sa def digitalni fotoaparat molim vas sto pre

едит: обрисан

5. Govorim o ovome:

"Nekom od moderatora se ne svidi slucajno i on moze da je obrise lagano...
    Time svi gube osim tog moderatora koji nema neko pozitivno misljenje o toj defki."

To se ne dešava, i ti o tome ne treba da brineš.

6. "Npr. imamo sad neku defku koja ima 324 za i 52 protiv.

Nekom od moderatora se ne svidi slucajno i on moze da je obrise lagano... "

Mislim da si pricao napamet... Ovde se nista ne desava slucajno:) Definicija se ne brise ako se moderatoru ne svidi, vec ako ne ispunjava najosnovnija pravila.
    Nekad mod moze da pogresi, ali zato uvek ta obrisana definicija moze da se vrati ako je greskom obrisana. Pzo.

7. А зашто на фејсбук профилу вукајлије не пишу имена оних чија је дефиниција?

8. Е, видиш, требало би.

9. Da onaj koji se zainteresovao mora da dodje na Vukajliju da bi ih upoznao :):):)

10. A što na Vukajlijin profil na Fejsbuk nema da se anlajkuju definicije, no samo da se lajkuju?

11. Nisam došla da molim, nego da se zahvalim moderatoru koji je banovao Bukajliju. Ko god da si, ruke ti se pozlatile.

12. A zašto je banovan brukajlija?

13. Ti li si taj?
    Hvala ti, duša će da mi se odmori :-)

14. nisam ja taj, samo mi simpatično :D nekako je lepo kad vidim da su ljudi zadovoljni!

15. Nije valjda da ste banovali bukajliju zbog onog komentara na moju definiciju koju sam ovde kopirala?
    Ipak bi to bila prestroga kazna.

16. slažem se da bi bila prestroga kazna da je banovan zbog onog. pre će biti da je zbog onog drugog!
    (neam blage koji je to onaj komentar:)

17. Nakupilo se, rockangel - meni je dvaput ostavljao isti komentar: "Ko o čemu, kurva o poštenju". A danas je i psovao majku.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.