Pitajte moderatore

1. Gde je definicija dana za danas?

2. http://vukajlija.com/

tu imas ispod logoa vukajlije i jedne slike spisak svih definicija dana.

3. Ne molim nego zameram.
    Zašto je obrisana definicija naivna pastirica Artemida.
    nema ničeg vilgarnok ni nekavlitetnog u njoj, a i Artemida se ne buni.

4. '' pre minut

Nekvalitetno

Facebook

Jedini nacin za odvikavanje od Myspace-a a da se pritom ne oseca kriza za njim.

definisala Nesvesna, 16.03.2009. // 1 komentar // 23:5 ''

А зашто је ово обрисано? И још пише 'неквалитетно'. Квалитетније је од већине дефиниција дана.

:)))

5. @ jimmy page:
    čistim malo fejsbuk definicije. manje je kvalitetno bilo od ostatka definicija o fejsbuku, a ne od ostatka ostalih. morao sam biri malo rigorozniji, ali nije problem da se vrati ako baš mora :D

@dlz:
    obrisao sam zato što mislim da ne treba da se sajt intimizira na taj način. super je što se zezate i što vam je zabavno, ali majku mu, to razumete samo vas troje, petoro ili sedmoro. u svakom slučaju premalo.
    ako je toliko važno da ostane na sajtu, neka se vrati, nije problem, ali ja smatram da ne treba.

6. ispravka. vratio sam gorepomunutu definiciju za fejsbuk. može da prođe.

7. Ja vlažim svaki put kad se logujem i hoću naš bizarni trougao da podelim sa svima.

8. a, pa ako je tako, onda nema problema :D

9. Budi surov, ne sirov :D

10. $Сурови: Ма, шалио сам се. :) Али може да прође.

11. ma ok, pogrešim i ja, doduše retko, ali desi se i to čudo ;)

12. Budi grešan a ne pogrešan.

13. Molim moderatore da vidi ove definicije o ljubavnom trouglu. Smatram da su za brisanje jer su to, jednostavno rečeno, interne fore. Koliko vidim, ne preduzima se ništa jer su u pitanju stari i već poznati autori. Ako se ovako nastavi, ode Vukajlija u 3 lepe. Shvatam ja zajebanciju, ali se u te vaše šale razumete samo vi i niko drugi osim vas. Definicije su tu da budu svima razumljive, a ne samo pojedincima. Prijavljujem ih za brisanje i hteo bih da napomenem da se u odeljku 'traženo' pojavljuju svakakve gluposti kao traženi nedefinisani izrazi. Čak se i tema otvorila u domu za nezbrinute teme (!?).

Ja se izvinjavam unapred ako je neko ovde uvređen, ali to je moj stav.

14. Дефиниције су зајебанција и наравно да ће бити обрисане, ниси никога увредио :)

15. Tnx za razumevanje.:)

16. meni samo nije jasna jedna stvar....

Zasto su moderatori kompetentni da odlucuju koja je definicija bolja od druge, ili losija?

Mislim da niko ne moze biti kompetentan za to i brisati defke na osnovu licnog dozivljaja iste.

Moderatori su tu da ovde odrze neki red i hijerarhiju, ali svakako ne bi trebalo da odlucuju o defkama na osnovu subjektivnog dozivljaja.

Mislim da je to vrlo jednostavno - brisite definicije koje imaju drastican broj negativnih glasova. Ako otprilike 30 posto ukupnih glasova cine negativne imamo kriticnu defku, a ako broj prelazi 40 posto brisite. Kapiram da je to ok.

Later G 5000 ')

17. jeste subjektivna stvar...ja sam osetio na svojoj koži...ali proćiće te to brzo:=)

18. Bogu, щedi, uživaj i puši. :)

19. za BOG-a:
    http://vukajlija.com/info/uslovi-koriscenja
    leba ti pročitaj to

registracijom na sajt prihvatio si uslove korišćenja.
    nije to sad neki stostrani tekst kao inače već svega par rečenica.

moderatori na ovom sajtu su ovde PRVENSTVENO zbog ocenjivanja kvaliteta definicija, a tek onda na nekom petnaestom mestu zbog zavođenja nekog reda ili šta ja znam.

pozdrav

20. Ja nisam to osetio na svojoj kozi, tako da ovo ne pricam iz nekih licnih frustracija.
    Nisam citao uslove koriscenja, ako cemod a budemo najiskreniji, niti se ja sad ovde nesto BUNIM. Daleko od toga, zaista stvar moderatora i ljudi koji uredjuju ovaj sajt.

Cisto sam dao predlog, jer mislim da ipak ne treba brisati neke defke koje imaju veliki broj pluseva..a malo protivnickih glasova...

Npr. imamo sad neku defku koja ima 324 za i 52 protiv.

Nekom od moderatora se ne svidi slucajno i on moze da je obrise lagano...
    Time svi gube osim tog moderatora koji nema neko pozitivno misljenje o toj defki.

U svakom slucaju, ovo nije neki bunt i kenjanje u smislu "hocu promene bla bla!".
    Samo predlog.

Pozdrav

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.