Увуци сe мордоратору!

1. Jedno veliko uvlačenje Lullaby zbog ovoga:

Пако, замолила бих те да више не дефинишеш ријечи које се теби чине сленгом, само зато што си их ти први или други пут у животу чуо.
    и то их ти дефинишеш у њиховом најосновнијем значењу, такорећи преводиш их нам, као на примјер ово, или као мрква-шаргарепа.

ако се настави, мораће да буде мали превентивни бан, да би схватио шта је то У СТВАРИ сленг, а шта дефинисање, и имао времена да прикупиш инспирацију за ПРАВЕ дефке. и узео ове моје савјете за озбиљно.

лијеп поздрав! :)

2. много волим вако увлачење с конкретним аргументима :Д

3. Uvlačim se jer ste me odbanovali.

4. Nisi svesna koliko mi idu na kurac ove, kako si ti lepo rekla, mrkva-šaNgarepa defke. :)

5. то није измишљен примјер, што је најгоре :Д

6. Ima i ona Trica šut za tri poena. :)

7. трица је океј, то је сленгић, какав-такав.

8. КУРД СРБСКИ ХЕРОЈ!!1

9. Dragi modovi, samo da vam kažem jednu stvar, a to je da vas do neba volim.

Kisssss :*

10. Koji ste nemači pojma.. Lako je šlihtati se moderatorima.. Trebaš pretpostaviti ko će biti novi moderator i njemu se šlihtati i predlagati ga..

11. ово што каже саншајн. ја и дан-данс највише готивим оне који су ме готивили и шлихтали ми се прије умодовања.
    сад знате како треба.

12. СВИ НЕМОДЕРАТОРИ СУ НААЧИ

13. Значи, чим се врати Вучица, идем да јој лајкујем дефке и пишем полтронске коментаре. http://www.vvdrienerlo.nl/smileys/shame.gif

14. Znači svima osim Remetu olol

15. ово што каже саншајн. ја и дан-данс највише готивим оне који су ме готивили и шлихтали ми се прије умодовања.
    сад знате како треба.

a šta ćemo mi koji smo došli kasnije? :(

16. ви нађите неког новог, панинаро, све ти је објашњено :)

17. no no, ja ne mogu protiv sebe :)

18. Lalbaj, oš da ti ja napišem poezije neke lepe?

19. може али да "песма буде цела лепа"

20. a što ćemo mi što ne umijemo pisat pjesme? kad budeš kuću zidala zovi da agratujem na ploču a umijem i struju da razvedem :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.