Увуци сe мордоратору!

1. nije bilo teško. nadam se da vam je sad jasno ko vas cijeni i poštuje!

2. Dragi Moderatori, više od vas volim i svoju baku i sve svoje ukućane, teču, tetku, a da budem pošten, više od vas volim i drugu baku, oba ujaka, strica i strinu, i sestru od tetke Svetlanu. Naročito bih hteo da naglasim da su mi od vas draži moji drugovi, jedna devojčica koju ne bih sada da imenujem, i još nešto. Od vas više volim i Džoni Vajsmilera u ulozi Tarzana, Gari Kupera u svim ulogama, cirkus Adriju kad nastupa, onog ciganina što krpi lonce i šerpe, i onog ludog Hranislava koji po ceo dan stoji na našoj kapiji sa torbom pod miškom.

3. Dragi Moderatori, više od vas volim i svoju baku i sve svoje ukućane, teču, tetku, a da budem pošten, više od vas volim i drugu baku, oba ujaka, strica i strinu, i sestru od tetke Svetlanu. Naročito bih hteo da naglasim da su mi od vas draži moji drugovi, jedna devojčica koju ne bih sada da imenujem, i još nešto. Od vas više volim i Džoni Vajsmilera u ulozi Tarzana, Gari Kupera u svim ulogama, cirkus Adriju kad nastupa, onog ciganina što krpi lonce i šerpe, i onog ludog Hranislava koji po ceo dan stoji na našoj kapiji sa torbom pod miškom.

KOBJASN !!!

4. brate megamarko, ođe se uvlači moderatorima a ne kolegama.

5. Хахахах лоло

6. brate megamarko, ođe se uvlači moderatorima a ne kolegama.

Ne znaš šta je uvlačenje...

7. A što "sobuci"? Ako već preimenujete temu, dajte malo duhovitosti. Ne znam ni šta znači ono. :)

8. Да се упишем...

9. A što "sobuci"? Ako već preimenujete temu, dajte malo duhovitosti. Ne znam ni šta znači ono. :)

Јербо је кул писати шабанистичке неразумне речи како би изгледало мегакул, а у ствари је говно које је исрало говно и како то већ иде даље. лололо

10. Бруце што си пичка? Што си закључао најбољу тему? Каква имена и презимена? Никад ти се нећу увући.

11. Никад ти се нећу увући.

Strašno sam razočaran... :))

12. :uvukla se jedva u tesnu rolku:

13. :uvlačio se 20 minuta za džabe:

14. Bruce, okad si ti mod, sunce ti?
    Nisam znao, viš, moga sam ti se i ranije uvući....

15. Liiii, Skočko, pa jedino ti ne znaš na celom sajtu :)))

16. Pa kad se ne kurčiš ko neki... Šta ti je normalan čovjek - postane mod a i ne sazna se! Kultura!

17. Jaoooo, priznajte da sam maestralno odradio ovo uvlačenje!

18. Uf! Uvlačenje tipa paninaro, nači prva liga :))

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.