Dragi Moderatori, više od vas volim i svoju baku i sve svoje ukućane, teču, tetku, a da budem pošten, više od vas volim i drugu baku, oba ujaka, strica i strinu, i sestru od tetke Svetlanu. Naročito bih hteo da naglasim da su mi od vas draži moji drugovi, jedna devojčica koju ne bih sada da imenujem, i još nešto. Od vas više volim i Džoni Vajsmilera u ulozi Tarzana, Gari Kupera u svim ulogama, cirkus Adriju kad nastupa, onog ciganina što krpi lonce i šerpe, i onog ludog Hranislava koji po ceo dan stoji na našoj kapiji sa torbom pod miškom.
Dragi Moderatori, više od vas volim i svoju baku i sve svoje ukućane, teču, tetku, a da budem pošten, više od vas volim i drugu baku, oba ujaka, strica i strinu, i sestru od tetke Svetlanu. Naročito bih hteo da naglasim da su mi od vas draži moji drugovi, jedna devojčica koju ne bih sada da imenujem, i još nešto. Od vas više volim i Džoni Vajsmilera u ulozi Tarzana, Gari Kupera u svim ulogama, cirkus Adriju kad nastupa, onog ciganina što krpi lonce i šerpe, i onog ludog Hranislava koji po ceo dan stoji na našoj kapiji sa torbom pod miškom.
nije bilo teško. nadam se da vam je sad jasno ko vas cijeni i poštuje!
KOBJASN !!!
brate megamarko, ođe se uvlači moderatorima a ne kolegama.
ti si prso
Хахахах лоло
Ne znaš šta je uvlačenje...
A što "sobuci"? Ako već preimenujete temu, dajte malo duhovitosti. Ne znam ni šta znači ono. :)
:uvlači se:
Да се упишем...
Јербо је кул писати шабанистичке неразумне речи како би изгледало мегакул, а у ствари је говно које је исрало говно и како то већ иде даље. лололо
Бруце што си пичка? Што си закључао најбољу тему? Каква имена и презимена? Никад ти се нећу увући.
Strašno sam razočaran... :))
:uvukla se jedva u tesnu rolku:
:uvlačio se 20 minuta za džabe:
Bruce, okad si ti mod, sunce ti?
Nisam znao, viš, moga sam ti se i ranije uvući....
Liiii, Skočko, pa jedino ti ne znaš na celom sajtu :)))
Pa kad se ne kurčiš ko neki... Šta ti je normalan čovjek - postane mod a i ne sazna se! Kultura!
Jaoooo, priznajte da sam maestralno odradio ovo uvlačenje!
Uf! Uvlačenje tipa paninaro, nači prva liga :))