Увуци сe мордоратору!

1. Ja došao da probam da se uvučem, i onda vidim Vevericinu pesmicu. Balašević bi mu pozavideo. Mislim da ovde nema više šta ko da traži, može lock xD

2. Ja bih za odabranu definiciju/poster/reakciju otkrio javnosti moj dupli profil.

3. E jebi ga sada Smare, nemoj za džabe.

4. Ja došao da probam da se uvučem, i onda vidim Vevericinu pesmicu. Balašević bi mu pozavideo. Mislim da ovde nema više šta ko da traži, može lock xD

jes'. :D mada- too long didn't read

Eh, tebi jedan'es meseci, a meni pre dva minuta bilo ravno godinu dana na sajtu, dajte meni nešto!!!11

5. Moderatoru - predatoru ženskih srca,
    smiluj se na mene,
    učini mi dan lepšim,
    obarebi nešto moje,
    ljubim te u oko tvoje!

Jes' da nije nešto, al je od <3 srcu.

6. Moderatoru - predatoru ženskih srca

Što me isključi iz uvlačenja, nesrećo?

7. Imaš gore u mom uvlačenju opisan vrlo verovatan razlog zašto je pomislio da nisi žensko. :p

8. Ево ја ћу да додам део за тебе, потрудићу се да одржим Вејв Рајдеров квалитет.

Модераторко - предаторко мушких срца,
    смилуј се на мене,
    учини ми дан лепшим,
    обареби нешто моје,
    љубим те у око твоје!

Јес' да није нешто, ал' је од <3 срцу.

пре 30 минута

9. Meni bi dobrodošo neki podsticaj pred ispit, lolo. Znam da ovo nije uvlačenje al' nema veze lololo

10. Aha,kontam - žensko si...hehe izvini. Pokušavam da smislim nešto, al mi ne ide ovo bacanje rima. :/
    Obećavam Trilijan, pašće jedna samo za tebe!!

11. Algebra, ova tema služi za spem, čisto da znaš. :)

12. Meni treba još jedna reakcija za medalju a znam da imam sigurno nekoliko dobrih koje su za odabrane. Plaćam najskuplje pivo na ovogodišnjem beerfestu onome ko odabere i vožnju na balerini :)

13. Evo sad ću ti odabrati.

14. Što lažeš da si moderator, saću da te banujem, i nema piva i balerina za tebe.

15. Šta će mi balerine, daj ti meni Mirnu Radulović.

16. Modovi, o dobri ljudi, dabogda vam se ruke pozlatile kada moja defka dobije plavu štiklu.

17. Šta će mi balerine, daj ti meni Mirnu Radulović.

Ludaku, to mi je sestra!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.