Увуци сe мордоратору!

1. Sjajno, sa mnom nije u srodstvu. :)

2. Jes tutuokompleto što bi se reklolololo.

3. Zajebavam se, kidnapovaću je i dovešću je kod tebe u podrum ali moraš da nagovoriš moderatora da mi odabere reakciju. :)

4. A ne, ne bih ja nju u podrum, izveo bih je na večeru i kupio bih joj cveće. :)

5. Sredi meni Saru i ja ti sredim tri defke.

6. Taman, meni Nevena ostaje, i ja ti sredim šurnj postera/reakcija.

7. Kidnapovaću Georgijeva i tražiću za otkup njih tri, a vi očistite podrume. I ne gurajte duboko u grlo, mislite na njihove karijere.

8. Cccc, što ste vi neki perverzni, ja bih Mirnu lepo pitao, ništa silom, ništa podrum. :)

9. Kakav te, bre, podrum spopao? Što kaže Bili, večerica uz sveće, kupke neke, mirisna ulja i ti fazoni. Ja ne bih dao Sari da isprlja svoja usta mojim kurcem, lepo bih sam sebi popušio nakon vođenja ljubavi sa njom.

10. Mirna ti sestra ?
    Bi li joj bilo drago da pročita šta pišeš ovde ? :P

11. Ona sestra a Billy zetonja.

12. Ja nemam ni običan podrum, a ne ovu vilu.

13. Срам и стид да те буде :)

14. Džabe pišete to za kupke, cveće i romantične večere. Sigurno neće doći da forum da se uvlače moderatoru i neće pročitati vaše romantične komentare. :)

15. Ajde da malo osvežim temu...
    A kad sam već tu, i da pitam nekog od modova da prevršljaju malo po profilu, ima i po koja kvalitetna reakcija i poster... Hvala

16. ВРАТИТЕ МИ СТАРУ ПРОФИЛ СЛИКУ, ЕНДЕХАОВЦИ.

17. Стварно је имао моћну слику.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.