Увуци сe мордоратору!

1. Slušam sve od '70ih do '90ih. Ponešto slušam od novijih od 2000 te pa naovamo. I to baš ako mi se nešto mnogo svidi.
    Modovi, ja se uvlačim a vi ništa. :ostavih pertle da vire da mogu da me izvuku:

2. Meni je inače ova parodija na gangster's paradise pobedila
    http://www.youtube.com/watch?v=lOfZLb33uCg

3. There's no phone, no lights, no motorcar
    Not a single luxury
    Like Robinson Crusoe
    It's as primitive as can be

lol

4. Modovi aj neku reakciju, mrzi me da pišem sad pesmu...A i hoću da pređem malo na reakcije jer vidim da od definicija nema leba.. koju god da objavim maksimum 15 poena nakupi..

5. Meni bilo šta, već sam rekao sramota me što sam još siroma' s tri meseca bitisanja ovde...
    Da ne bude baš džaba, dobijate pedes posto od današnjeg dobitka na tiketu, koji ću sad uplatiti...

6. Ja mislim da treba i češće da budem...

Ček, ček... Šta ti misliš!? O.o

7. Ko se bori, ima šanse da se izbori, ko se ne bori, ne može ni da se nada... :P

Вејве, да ниси можда ово чуо од мене којим случајем? :Р

8. Kreno ja noćes da se uvučem jednom od modova...opremio se, namazo se da lakše uđem, nabavio dugačke šnirače na patikama da me izvuku ako bude trebalo, nači sve po peesu. Ulazim ja tako, šunjam se, i kasam bijo unišo skoro čitav, vidim neko svetlo ide meni u susret...Ja pogledam malo bolje kad ono čitav autobus vukajlijaša već došao.

9. Dragi modovi,
    želim da vas pozovem da mi dođete danas na slavu da popijemo po koju domaću ili pivo, vino ( šta vam srce želi) i da pojedemo svinjetinu i kolače!

10. Skočimiš
    Nećemo.

Čuješ li ti sebe, dečko, ili ne znaš da čitaš! Uopšte nisi pozvan...

11. Alo bre, pa Skočko je mod...Lepo je rekao da je postao Kurd umesto Kurda..

12. Eh, hoću i ja da mnogo štošta, pa me niko ne pita...

13. Wave, brate, koji ti je?
    Ja znam da je ovo tema predvidjena za "satro se zajebavamo oko uvlacenja modovima u boolju, ali se zaista uvlacimo" predstave, ali ti covece bas preterujes. Non stop bi da ti nesto odaberu, da te vise citaju, sta sve ne. Sto, macoree? Oce to da ti donese koliko sendvic sa pastetom? Ne. Iskuliraj loma. Zalosno je sto obicno odem sa losim stavom ovako nekome na profil i zapatim gomilu minusa, jer skoro nikada nisu nizasta, ali ti realno uopste nisi los autor i nisam imao nikakv razlog da to uradim. Zaista ne vidim potrebu za ovakvim blamiranjem. Smiri se malo, kad ti obdare nesto - obdarice.

14. Isto i ja ne razumem što to tebi i drugima toliko smeta...?? Prođeš i iskuliraš.
    Ja nemam lađnih profila (imao sam, dobili su trajni), niti znam ikoga sa Vuke i nema ko da me predloži...a mislim da imam materijala, i da mnogo lošiji od mojih završavaju među odabranima...A kao što znaš, sa više odabranih, imam veću mogućnost da stvaram i da se iskažem na sajtu. Pozdrav...

15. Bila bi fora da svakome u početku odaberu 15 komada da mogu da izbacuju šesnaest dnevno, al nije fora. Fazon je da zaslužiš, mada ne mora da znači, npr .Vule je ovde pet godina ima skoro 400 defki i jednu odabranu samo, jer je nezapažen a i nije moljakao :)

šta da ti kažem, sem da se trudiš, češće definišeš i češće ćeš da dobijaš odabrane :)

16. češće definišeš

Definicije mi ne idu od ruke, pa i ne očekujem mnogo od njih, al imam npr. reakciju sa samo 1 minusom ( doduše i nekih 40ak + ) i dobro kotirane postere, al ništa....

17. smorilo kukanje, u redu je da ti nije svejedno, ali nema potrebe za kukanjem.
    ja čekam mjesecima odabranu reakciju pa šutim.

18. Каква је бре ово тема, где треба да се увуче? Колики је промер рупе?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.