Увуци сe мордоратору!

1. само да му објасним кад ви нећете а мени га жао, нисам ко ви да га држим у незнању. :)
    ја просвјетљујем

2. У јеботе, ТУШЕ!

3. Ne bih ti ja brljo po defkama pa da me moj pokojni did čeka tamo dustane :)

4. видим да дечко још иде у школу. ако, ако, таман и треба да учи, а не да волко кука ил да се недобог љути.

5. Lullaby,
    Šta se radi, majku mu?

Zašto rušiš kule od karata mladim autorima?

6. СЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! :*

хогаре, ништа посебно, ево руши се мало и тако :)

7. Samo da pokažem masi kakav je Lully mod bila... http://img263.imageshack.us/img263/5824/gradacija.jpg

EDIT: GRADACIJA

8. OTKUD TI LULO MEDJ NAS SIROTINJU?!

sad mogu se supkam jer nisi mod vise, volo sam te vise od sviju matadora!

9. Rajdere, otkad je Lula ovo objavila, bolje da ćutiš, jer jedino što možeš da dobiješ je ban :)

10. Rejderu uči od sedplasta viš kako se on suptilno uvlači

volo sam te vise od sviju matadora

Što implicira da je voleo i ostale :)

11. lololo potrebne su godine da se nauci to sve. iskustvo je keva

12. Na sajtu sam duže od godinu i po i NEMAM ODABRAN NITI JEDAN POSTER, NITI JEDNU REAKCIJU!!! Ako se u skorije vrijeme nešto ne preduzme - odlazim odavLe!
    Haug.

13. Lulo, već sam izjavio da mi pisanje ne ide od ruke... Čak je i sastave za školu majka pisala... lololo
    A ništa od defki nisam plagirao, pisao sam kako mi je padalo napamet, a da prethodno ne proverim, a onda su autori počeli da mi skreću pažnju na to i od tada proveravam. Prosto, sve što mi padne napamet, neko se javio pametan pre mene i definisao to već... O.o

14. volo sam te vise od sviju matadora!

а ја тебе више од свих црногораца! <3

15. јој рајдере, слабо теби и даље та претрага иде :)
    ал опусти се. него само да знаш до чега је и да не смараш људе, виш да то нико не воли.

а да, погледах ти и реакције :)

16. Које поклапање ојојој :)

17. Lulo kakos krenula još ćeš mu i nik proveravati da nije plagijat :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.