Увуци сe мордоратору!

1. Hvala, shvatiću sve ovo kao dobronamerne savete...
    A mrzi te da gledaš postere, ipak njih je puno...?? lolololo

2. а ја тебе више од свих црногораца! <3

AH! <3

3. ама јокјок, ово су добронамјерни савјети. биће му драго једног дана. шалила сам се за реакције :)
    ЕДИТ: ето и он зна да не мислим ништ лоше, само едукујем

ђес шарпе, били шарпе!

4. иначе, много смара ова тема.

5. ae nek se neko ucepi i trazi da se odbanuje zhajk...jebale vas odabrane

6. highlander007

Na sajtu sam duže od godinu i po i NEMAM ODABRAN NITI JEDAN POSTER, NITI JEDNU REAKCIJU!!! Ako se u skorije vrijeme nešto ne preduzme - odlazim odavLe!
    Haug.

♥♥♥

7. Ako se u skorije vrijeme nešto ne preduzme - odlazim odavLe!

Фала курцу.

8. E, al' stvarno... Imam NEVIĐENO dobre postere, isto tako i reakcije. Nemam na njima niti jedan minus, ej! Eto, Reme, otiđi mi na profil, ako budeš dao jedan jedini minus na poster ili reakciju - pljuni me u sred' face!

9. Измешах те са Вејврајдером. :Д Иначе, заиста, нисам успео ни један минус да ти дам. :Д

10. ау Реме ала си му га шукно

11. Ја се не бих увлачио модовима, али имам неког вазелина на велико, па јавите коме треба, за чланове Вуке 20% попуста...

12. Обуци се модератору

13. Tri godine staža, i samo jedna odabrana. To mi slama srce. A vidim odabiraju se razne nebuloze, moje defke će se uklopiti do jaja. :)

14. ЈЕБЕМ ТИ МАТЕР ГЛУПУ

15. ХАХАХАХАХАХАХА САМХ ОПЛОДИЈО

16. ЈЕБЕМ ТИ МАТЕР ГЛУПУ

Bravo, upravo si kupio podršku svih Vukajlijaša, kako si kul i boli te kurac za sve, ne obazireš se na pravila, uau.

EDIT: Evo ga Cokulić kao primer tipične ovce kojoj je samo potreban neko kul koga boli kurac za sve, da može da ga podrži i bude i on tako kul.

17. TO JE ZATO ŠTO TI ZA LJUBAV NISI ROĐENA

18. И ЗБОГ ТОГА ШТО СИ ПОГРЕШНОМ ЗВЕЗДОМ ВОЂЕНА

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.