ама јокјок, ово су добронамјерни савјети. биће му драго једног дана. шалила сам се за реакције :)
ЕДИТ: ето и он зна да не мислим ништ лоше, само едукујем
Na sajtu sam duže od godinu i po i NEMAM ODABRAN NITI JEDAN POSTER, NITI JEDNU REAKCIJU!!! Ako se u skorije vrijeme nešto ne preduzme - odlazim odavLe!
Haug.
E, al' stvarno... Imam NEVIĐENO dobre postere, isto tako i reakcije. Nemam na njima niti jedan minus, ej! Eto, Reme, otiđi mi na profil, ako budeš dao jedan jedini minus na poster ili reakciju - pljuni me u sred' face!
Hvala, shvatiću sve ovo kao dobronamerne savete...
A mrzi te da gledaš postere, ipak njih je puno...?? lolololo
AH! <3
ама јокјок, ово су добронамјерни савјети. биће му драго једног дана. шалила сам се за реакције :)
ЕДИТ: ето и он зна да не мислим ништ лоше, само едукујем
ђес шарпе, били шарпе!
http://img348.imageshack.us/img348/23/pokeballas3.gif
ЛУЛИ, ја бирам тебе!
НАПАД ЕДУКОВАЊЕМ!
иначе, много смара ова тема.
ae nek se neko ucepi i trazi da se odbanuje zhajk...jebale vas odabrane
Na sajtu sam duže od godinu i po i NEMAM ODABRAN NITI JEDAN POSTER, NITI JEDNU REAKCIJU!!! Ako se u skorije vrijeme nešto ne preduzme - odlazim odavLe!
Haug.
♥♥♥
Фала курцу.
E, al' stvarno... Imam NEVIĐENO dobre postere, isto tako i reakcije. Nemam na njima niti jedan minus, ej! Eto, Reme, otiđi mi na profil, ako budeš dao jedan jedini minus na poster ili reakciju - pljuni me u sred' face!
Измешах те са Вејврајдером. :Д Иначе, заиста, нисам успео ни један минус да ти дам. :Д
;)
ау Реме ала си му га шукно
Ја се не бих увлачио модовима, али имам неког вазелина на велико, па јавите коме треба, за чланове Вуке 20% попуста...
Обуци се модератору
Tri godine staža, i samo jedna odabrana. To mi slama srce. A vidim odabiraju se razne nebuloze, moje defke će se uklopiti do jaja. :)
ЈЕБЕМ ТИ МАТЕР ГЛУПУ
ХАХАХАХАХАХАХА САМХ ОПЛОДИЈО
Bravo, upravo si kupio podršku svih Vukajlijaša, kako si kul i boli te kurac za sve, ne obazireš se na pravila, uau.
EDIT: Evo ga Cokulić kao primer tipične ovce kojoj je samo potreban neko kul koga boli kurac za sve, da može da ga podrži i bude i on tako kul.
TO JE ZATO ŠTO TI ZA LJUBAV NISI ROĐENA
И ЗБОГ ТОГА ШТО СИ ПОГРЕШНОМ ЗВЕЗДОМ ВОЂЕНА