Pa znao sam. Sad me neki debili uvjeravaju da su bugari zadnji.
Ako njih prođemo, važe li pravila da u plejofu možemo da se sastanemo samo sa šampionima država, ili nas može bilo ko zapasti iz najjačih liga?
Ako njih prođemo, važe li pravila
da u plejofu možemo da se
sastanemo samo sa šampionima
država, ili nas može bilo ko
zapasti iz najjačih liga?
U zadnjem kolu žreb se deli na 2 dela, na 10 boljih, i 10 lošijih timova, po koeficijentu (valjda) . Bolji mogu samo sa boljima, lošiji mogu samo sa lošijima, tako da nema šanse da nam padnu englezi, španci, italijani itd... Znači otprilike timovi sličnog kvaliteta kao sa današnjeg žreba, uz možda još 2-3 jača kluba...
Ako ne mozemo da prodjemo bugare onda i ne treba da igramo ls
колико сам пута чуо овако нешто и увек је ишло на горе "ако не можемо да избацимо данце, норвежане, па су дошли ирци и кипрани". ускоро ће бити и малтежани.
Ako njih prođemo, važe li pravila
U zadnjem kolu žreb se deli na 2 dela, na 10 boljih, i 10 lošijih timova, po koeficijentu (valjda) . Bolji mogu samo sa boljima, lošiji mogu samo sa lošijima, tako da nema šanse da nam padnu englezi, španci, italijani itd... Znači otprilike timovi sličnog kvaliteta kao sa današnjeg žreba, uz možda još 2-3 jača kluba...
лол, ово је редак пример да је питање тачније од одговора.
Jer bih morao napisati nesto tipa "picka mu materina covek nesto pita i ti znas da ne znas tacan odg i onda se iskenjas ko foka al se ogradis sa mislim,/nisam siguran/valjda pa pusi kurca jbt"
Pobednici ovih dvomeča plasiraće se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, gde će za prtivnike moći da dobiju: Mančester Siti (Engleska), Porto (Portugalija), Viljareal (Španija), Borusija iz Menhengladbaha (Nemačka) i Roma (Italija).
сви остали ће нам јебати матер ако нас и усере да прођемо бугаре, мада и у то не верујем, ал' добро, у последњем колу за ЛЕ могу да нам падну неки инвалиди (већи од нас).
Ако не можемо да прођемо овај бугарски Обилић, онда не морамо ни да играмо фудбал. А и не морамо да се плашимо од ових бугарских мафијаша, јер имамо Терзу. Лололо
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jesu li bugari zadnja stepenica pred grupnu fazu LŠ?
Nisu, ima još jedno kolo tzv plejof, ali ako prođemo Ludogorec idemo u grupnu fazu Lige Evrope.
Pa znao sam. Sad me neki debili uvjeravaju da su bugari zadnji.
Ako njih prođemo, važe li pravila da u plejofu možemo da se sastanemo samo sa šampionima država, ili nas može bilo ko zapasti iz najjačih liga?
Kolko je to nepošten sistem prema bogatim i moćnim klubovima.
nabiše nas u prijateljskoj jesenas
https://www.youtube.com/watch?v=t01_CZSgQfE
колико сам пута чуо овако нешто и увек је ишло на горе "ако не можемо да избацимо данце, норвежане, па су дошли ирци и кипрани". ускоро ће бити и малтежани.
лол, ово је редак пример да је питање тачније од одговора.
Ma kakvi irci i maltezani ja protiv njih ne bi ni izlazio na teren
A ovo drugo sto si napisao je totalno tacno nego me mrzelo da pisem opsirno
Jer bih morao napisati nesto tipa "picka mu materina covek nesto pita i ti znas da ne znas tacan odg i onda se iskenjas ko foka al se ogradis sa mislim,/nisam siguran/valjda pa pusi kurca jbt"
совима не можемо:
http://static.mozzartsport.com/img/news/6/9/3/14685785193331.jpg
сви остали ће нам јебати матер ако нас и усере да прођемо бугаре, мада и у то не верујем, ал' добро, у последњем колу за ЛЕ могу да нам падну неки инвалиди (већи од нас).
Ако не можемо да прођемо овај бугарски Обилић, онда не морамо ни да играмо фудбал. А и не морамо да се плашимо од ових бугарских мафијаша, јер имамо Терзу. Лололо
http://www.vesti-online.com/data/images/2014-11-29/466074_terya_f.jpg?ver=1417265105
Опуштено, пролазимо 100%! Упашћу ја и у њихову свлачионицу, ако треба!
Ako.im.budes.zapretio ko onomad pojedincima ovde.na forumu ima da napune gace sig
:D :D :D
хахаххаха
Симе, постајеш озбиљно шаљив.
Ахахаха!
Mene zanima jel vam prelaz protiv maltezera popunio budzet za ovu sezonu il će biti prelaz i beogradu
U Beogradu 7+, veća je kvota. Laganih 6:1.
Ali iz 2 u 1. I Lune daje 3 komada iz 5 penala. Kvota 2500.
Lakse nismo mogli. Ako se Bugara plasimo, onda treba da izgubimo od Valete u utorak i igramo samo domace prvenstvo.
Sve ostalo su ozbiljnije ekipe od njih.
Kad je zreb za poslednje kolo, to me interesuje?
Kako cemo im napuniti grla bugarska, doci ce i Bozinov po svoj deo.