Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Blvldlgka vazda pozitiva. RISTEKPA!
Ја се наискреније дивим доследности, срчаности и оптимизму навијача домаћих клубова када је фудбал у питању, свака част момци
Dosledni do jaja omiljeno leto mi bilo kad su nas sutnuli iz evrope sacuvali mi 17,6kg zivaca
Bozinov je prosle godine dobio samo teaser trailer, ove godine ide full verzija.
e stvarno
Hahahahapricu o bugarima i mogu da skapiram ali ovo sa zadnjim kolom je vec preterivanje ocijumi
S kim igramo u polufinalu?
Blajvaga je
Sta kenjas bre pseto, aj se kladimo da prolazimo bugare!
Ne secam se da sam rekao da ne prolazimo. Jer ne znam da li prolazimo. Ne zna se ni dal maltezane prolazimo, gotivim bas srpski mentalitet da smo u osmini finala ls a posle im jebemo majku svima od terzica do cvetkovica kad ih izjebu cernomoreci
Dobro, onda si pogrešno shvatio. Kad su rekli poslednje kolo mislili su na četvrto tj kad prođemo Bugare.
Pa naravno da sam mislio na kolo posle Bugara koje ako pobedis vodi u LS.
TU ce nas zdrijeb pogledati, upasce nam neki kurton, trust me.
Razgrad 1-1, Belgrade 2-0 za srBsko sampiona.
Mislili su na plejof kvalifikacija za LŠ i LE (pratimo i Vošu).
Mislim da je petog avgusta izvlačenje. Tako bi trebalo, posle revanš utakmica petak, a ne između prve i revanša.
A ko nam može zapasti tad, zna li se sad već?
Aleksandarkilogram je izbacio neke timove koje ne bi mogli ni na steroidima da pobedimo.
ako ispadnemo od bugara to je to od evrope ili igramo kvalifikacije za le?
Ako ispadnemo od bugara igramo plejof za LE. Ne možemo da izvučemo steroidne ekipe, tj. nešto su muljali pravili "grupa prvaka", i "grupa bogataša", tako nešto, baš da se ove manje ekipe umuljaju u grupnu fazu, a da popuše neki bogataši.
Tako je npr. Fenerbahce protiv Monaka, a u grupi šampiona rumunska Astra protiv Kopenhagena, kapiraš smisao.
naravno da kapiram kad sam jedan od najpametnijih na sajtu
Možda, ali zadatak koji stevčo uradi ti nećeš nikada! (VIDEO) (FOTO)
Grupe su sampioni i nesampioni i poenta je da sto vise sampiona prodje jer realno peti klub premijer lige jaci od 85 posto sampiona ostalih sampionata
Ja nisam siguran ni za maltezane a ne za bugare
Па као олакашли су са том Стазом шампиона и Стазом пратилаца, а нама су и тимови као што су Слован или Черноморец били баук.
Стаза шампиона су мечеви где играју искључиво прваци земаља, а Стаза пратилаца где играју другопласирани, трећепласирани и четвртопласирани тимови у својим првенствима.
Тако да нама не може ни у четвртом колу да западне Манчестер Сити, Виљареал или Наполи, али може првак Андерлехт, Олимпијакос, Динамо...
Жреб за четврто коло ће бити одмах после првих утакмица трећег кола.
https://en.wikipedia.org/wiki/2016%E2%80%9317_UEFA_Champions_League_qualifying_phase_and_play-off_round
U poslednjem kolu zapasce nam neka boranija, fazon Bate Borisov ili Ferencvaros, secem kurac ako tako ne bude, a jaja cu da odsecem ako ne prodjemo Bugare. Terza, cuvaj mi potomke!!!