Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja se bas najvise cimam BATEa, govna su to ex SSSRovska, ne ide nam nesto protiv njih ni na reprezentativnom nivou, jezim se svega istocno od linije Visla-Dnjepar
http://www.mozzartsport.com/vesti/crvena-zvezda-grmi-neko-je-skinuo-sa-racuna-pola-miliona-evra-od-gasproma/140973
Gde su pare?
Stavljene na iz 2 u 1, 6+. Tačan rezultat 5-2 posle 0-2.
Moraju se otplate onoliki stranci
Gde su pare?
Šta ti nije jasno Bombase, Čović je valjda potpredsednik u SD Crvena zvezda i veoma namazano je pokupio tih pola miliona i potpisao Đenku na dve sezone.
Posle sam procitao da je na to imao pravo, valjda od 5 miliona pola miliona pripada SD.
Mada Terzic se nije mnogo nasikirao
http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/36867/terzic-hvala-svima-a-posebno-fss-i-kokezi
Ovaj i ne krije jebiga. Inace volim mnogo bahate i samouverene, ali izgleda da mu neko nesto sprema. Sad su mi jasne Toletove reci kad je rekao, ne treba njima FSS radi boljitka, vec radi pune kase koju ostavljam.
Neće komentar...
Ali "Partizan najpopularniji klub na Balkanu"...pa nije realno hahaha... još mu je puno srce jer Albanac iz Tirane navija za njih...pa jebem te živote, šta sve ljudi pričaju...
Istripovao si se, samo ložim, nemam blagog pojma na koji fazon je odjednom zafalilo tih pola miliona. Ali zato znam da umete da se zaelpite na tako neku glupost.
Fadilj Vokri po Zvezdi mokri!
oce u evropu,a vamo kada im neko mazne po milje evra,frka panika.to je u trecerzredim klubovima evrope mesecni dzeparac koji namiruje omladince.
Danas je naš srećan dan, Luković na klupi biće.
I ja procitao u zurnalu, do jaja, rendulic in
Jeste spremni za punjenje valetske patke? Ja sam kao zapeta puska, ocekujem razonodu za narod ihaaaaaa, sve da grmi, sajkace da se bacaju u vazduh, rod sa rodom da se proveseli, svaki gol da bude prava mala majstorija, nasa Zvezda da dominira!!
Prognoziram 5-0 za crveno bele, jako cemo im piskiti u usta i nabiti samopouzdanje da Bugarima uteramo kurac dug kao nas dug.
mozda je neko kacio vec,al citam da dolazi žo u zvezdu.tako pise u blicu.
jos da nisu ukrali pola milje evra,di bi im kraj bio.nejmar bi bio u opticaju.
Pa koliko je to realno sanitarni?
ako ce da igra za 20-30 puta manju platu nego obicno,onda je realno...
Jo je prevara od fudbalera
Washington iz Partizana je za njega Ronaldo i sto se tice kretenje i egzekucije.
Ne dolazi Zo. To neki Kinez izmislio.
vecina igraca iz nase lige su prevare od fudbalera.doduse,neuspele...
svake godine idu ti naruceni tesktovi o dovodjenju batistute u najjacim danima,pa posle dovedu sta nadju po napretku i spartaku.
onda kasnije bude.jel videite da smo se trudili,al dusmani burzuji nam uzeli falkaa ispred nosa.jebi ga...al tu je malbasic koga ce pozajmljivati svi nasi klubovi redom.