Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Majstor. Nek ima ko da nam nosi igru.
I odbrana ista za svaku pohvalu lolo
menjajte ime FK Prelaz
E, ajde ti ne lupaj.
Ovom crnji niko nije reko da treba da bude iz dvojke u keca sad morate da primite još jedan jbg
Ма јок, Терза играо ГГ, 7+. Лолололо
Fibel odlican stoper steta sto nema parnjaka
Kanga pajser moze u cirkus da ide nije za ozbiljan fk
Odlično poznavanje kvaliteta igrača brt
Kanga je za 40 minuta dao više upotrebljivih lopti nego u 4 sezone svi ostali šta gledaš ti jbt
Eo i još jedne
Mouceu desna noga sluzi samo da ne mora da kupuje jednu patiku. Sto je ok ako je kvaliteta robena ovako mrka kapa, makar da je na levoj strani a ne sa kontra gardom
Vijeiri dati jednu loptu da sutira na nacrtani gol u tunelu jebo ga go da ga jebo go sebicnog
Ozb boh, kanga zna fudbala svaki osmi minut utakmice u ostalih sedam kapiram da se moli alahu u sebi i seca se kako je driblao mladunce geparda
Axaxa daj brt nisam slep ok
Ibanjeza šamarati jbg
Nisu ludi Grobari što im navijači šamaraju igrače XD
Katai napolje, Mucea na levo krilo. Pa levak je pobogu. Srnica desno i eto ekipe.
Upotrebljive lopte za sta brate? Asistenciju je upisao jer je donald puko onu majstorski inace kurcina brt, imao je jednu proturacu za mucea idiota al maler nije znao da ovaj ima drvenu desnu nogu i to je to. Necu plejmejkera crnca glupavog malog bre ocu nekoga ko stvarno zna da igra fudbal
Kanga dobar. Tek će da jebe. Zapamtite ovaj post!
Jebena govna, ajde još 5 golova mi treba pls jebote
Ps grešiš prejako al videćeš, vreme će pokazati.
Jbg i ja oću Modrića da mi organizuje igru al kurac
Ako do polusezone neko tipa babunski ne bude igrao prvu umesto kange tu me secite evo
Brate, Kanga jedini trči prema lopti i traži istu. Plus kad je uzme gleda ispred sebe kome da doda. Ostali dripci ko seoski fudbal da igraju, šutneš u vis prema golu pa nek se tamo neko snalazi.