Prijava

Nisam teo da komentarišem tokom utakmice. Dakle, onaj Muče jebe kevu koliko mu fali trening. Kanga ima potencijal, ali možda mu neko treba reći šta igra, čovek oće loptu svaki napad. Faza odbrane ne postoji, kao i branjenje kontri. Rendulić i Cvetković su dobri momci i kao takvi mogu da mi dođu u svatove da nose barjak. Le talek i Donald dobri, Fibel će biti silidan. Viera dobar ali la njegovu dobru igru trebaju Plavšić i Srnić. Ibanjez i Katai rade poso.

To Glavni, kod Kange mi se to baš sviđa, što traži loptu svaki napad, samo da ostali skapiraju da mu dodaju.

A kok kurac sportklub stavlja ovu ćurku u studio, koja pojma nema o fudbalu nego čita pripremljena pitanja sa papira. Pa odmah se oseti da tu nema duha i da je sve veštački.

Rendulić i Cvetković su dobri momci i kao takvi mogu da mi dođu u svatove da nose barjak.

Ахахахаха! Па реално!

sa amaterima patnja.bugari su dosta zajebaniji i favoriti su definitivno.

Tecnije cemo igrati u napadu protiv bugara jer ne ocekujem bunker od njih ali isto tako plasim se kako cemo pozadi odigrati. Kapiram da ce grof da posadi donalda i letaleka na 25-30m od gola a ovi napred sta urade

po imenima bugari imaju sisinja,kafua,marsleinja i zuninja.
jes da je mejd in cajna verzija igraca,al opet je lepo igrati protiv zuninja,pa makar i laznog.
sve u svemu,marselinjo im zajeban igrac.vremenom postao i bugar

Šta znam, meni deluje da ovi stranci što su dovedeni zanju da igraju, ali da će trebati vremena (kojeg i nemamo na pretek) da se sve to fino skocka kada se radi o igranju u Evropi.
Ofanziva mi ne deluje kao problematična, ali je zato odbrana poprilično šuplja. Rendulić igrao umesto Lukovća i nama to dođe isti kurac.

kapiram da ce se protiv bugara videti koliko znaju,odnosno ne znaju...
ne znam,al ne moze biti izgovor neuigranost sto nisu spakovali minimum tri komada amaterima.

sever celi saden se veseli

dajte mi 4 severa i vratiću kosovo

plašim se da ću reći nešto previše očigledno, al ono je bilo očajno. ukoliko se ne poprave drastično, nema kurca ni od lige uefa. u tom slučaju bolje da su ispali od valete, da makar možemo da se sprdamo, jer će biti mučno gledati tekmu protiv ludogoreca.

inače, voleo bih da uđete u ligu šampiona

Bice ovo vrhunski, problem su Kanga Le Talek i Donald u sredini, nema kreacije toliko...

Sa stoperima kuburimo vec 2 godine, i to mora da se resi. Vijeri da se uruci zahvalnica i dovede kvalitetan spic.

Egal sa Bugarima tamo, pisanje po njima na Marakani, sad cemo da nabijemo Napredak 3,4-0, da dignu malo samopouzdanje, da odbrana ne primi gol, i cepamo tamo jebemo keve znaci ludilo. LU DI LO!

Voleo bih da protiv Napetka igra drugi tim. Kahriman -
Petković DR, Milošević DL, Rendulić, Stojanović DC - Ristić, Poletanović DM, Plavšić AML, Ruiz AMR, Luković AMC -Vijera FW

A da ostala bagra trenira. Sikimić SC protiv Bugara, Srnić DR ako ume.

U odbrani smo busni samo tako. Aj sto nismo nabili bar tri komada Valeti, nego sto su oni lagano imali par dosta dobrih sansi u Beogradu da nam utrpaju tri komada. Imali smo i mi, doduse. Mislim da nam se ne pise dobro protiv Ludogoreca i iskreno cu biti iznenadjen ako prodjemo. Recimo da su sanse 35/65.

Bio sam daleko optimisticniji pre meca na Marakani.

Фала курцу па је Лудогорец источна верзија нас/Партизана.... Прошле године су од Молдаваца испали, а и најлакши су из тог дела жреба.... Копенхаген, Ред Бул и Викторија би нас разбили....

Mi i Ludogorec smo ciganska posla, a tu se nikad ne zna ko će da odnese šahtove. Čak kontam da idem u Bugarsku da gledam.

Edit:

Sad sam video da cestom ima 934 kilometra, nema pičke da idem

Шта је са Митровићем, стиже ли? У курцу смо са Луковићем и Рендулићем....