FK Crvena Zvezda

  1. A nije li lakse tipa da jos vise jebes nezz mozda 3 zene paralelno kao Misha

  2. I generalno, jebanje je bitno nesigurnim likovima, a u tu grupu nikad nisam spadao... gledam na to kao na pražnjenje muda, čisto fiziološka priča. Shvataš da nije nikakav uspeh jebati nezadovoljnu ženu koja pada posle tri lepe reči, nahvatati neku sirotinju na automobil ili pare ili pak platiti kurvu na kraju krajeva (ili kupovati poklone dok ne jebeš). Nema tu ništa bitno, seks je nametnuta tema praznoglavcima koji misli da je mnogo jak lik ako je jebo nešto upravo.

  3. Ma volim da jebem kako ne tako da se ne slazemo tu

  4. volim i ja, samo tu aktivnost ne smatram načinom koji može da mi zaokupi vreme jer je u suštini nebitan

  5. I generalno, jebanje je bitno nesigurnim likovima, a u tu grupu nikad nisam spadao... gledam na to kao na pražnjenje muda, čisto fiziološka priča. Shvataš da nije nikakav uspeh jebati nezadovoljnu ženu koja pada posle tri lepe reči, nahvatati neku sirotinju na automobil ili pare ili pak platiti kurvu na kraju krajeva (ili kupovati poklone dok ne jebeš). Nema tu ništa bitno, seks je nametnuta tema praznoglavcima koji misli da je mnogo jak lik ako je jebo nešto upravo.

    Potpisujem

  6. Такође потписујем ове Бомберманове речи

  7. za sve koji su proteklih nekoliko godina proveli na kamcatci za medvedima, upises na jucub timove koji igraju, izaberes live u filterima i to je to

  8. Ne seri?! To tako radi? U jebote...

  9. Само фора што угасе све стримове, ако не угасе, ондак име буде промењено у фазон КОСОВО ЈЕ СРБИЈА ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕ УБИ АЛБАНЦА, уђеш ту оно звезда чука играју или ко већ ХД

  10. Brate, znam da nadjem strim, nisam debil jbte, nego svuda redom gase, nigde ne mogu da nadjem na netu srpsku arenu sve hrvatske...Jebes mi mater, gora televizija ne postoji...Cija je uopste to televizija??

  11. телеком србија поседује каже њикипедија тако

  12. Vazi, i ja mislim da je telekom srbija- citaj neki mafijas xD

  13. ах наравно ХД
    http://assia.tv/live/udar-tv/?lang=rs ео стрим ок је
    видим на јт гасе конст.

  14. Zato sto ste svi verovali slepo
    Da ste najbolji lagao vas neko
    Zato sto su vam od svega pare prece
    Pusite kurac i ovo vece

  15. http://rs.n1info.com/a414979/Sport-Klub/Fudbal/Zvezda-konacno-dovodi-napadaca.html
    ukoliko je ovo istina,ovo ce im biti vrhunsko pojacanje.dovode nekog ko zna,a ne propale crnce iz trecih timova malo jacih klubova.

  16. Оће како не, Сио у нападу ЈСЛ па какво поливање 30 голова.

  17. potpisujem da niko ziv u Srbiji nije cuo za njega do sad

  18. nije toliko nepoznat igrac.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.