FK Crvena Zvezda

  1. Опааааааааааааааааааа ха ха ха каква спрдачина

  2. Koju smo kurcinu dobili brate

  3. Добра група

  4. Ovo je odlicno za kladu. Golova preko 7

  5. Na sve tri tekme

  6. Анћелоти да испуши за оно са Миланом 2006 или кад већ, а ПееСееЖее исто да испуши зато што су пластиканери.

  7. Najjača grupa karamo ih

  8. Kakva prelepost, samo sam se molio da ne odemo u D sa Lokomotivom, Portom i Šalkeom jebenim, ovo je prelepota jebena iako ćemo primiti 20 komada ukupno

  9. Kakva prelepost jebem te u glavu, 0 bodova ce imati zvezda, sluzice za popravljanje gol razlike

  10. Хахахха стварно јесте прељепост атрактивни ривали на Рајку пуне трибине и само на победу можда завршимо у ЛЕ

  11. Šta serete? Šta, ste mislili da Zvezda može da prođe grupu? Pobeda je sto smo uopšte ušli. Drugo, takva imena i ekipe dolaze u BG - sjajno za naš fudbal i ljude ovde. Paris, Napoli, Liverpul...auuuuuuuu do jaaaaaaja. Spektakli u najavi, pa makar pukli iz 2-2.

    NAPRED ZVEZDO

  12. Da je bila grupa D liga evrope bi bila zagarantovana

  13. Боле нас спрдачина у најави наши ће дати све од себе да се не обрукају тамо ако губимо губимо од најјакијих

  14. Ufff odlična grupa, ako ništa drugo videćemo odličan fudbal a igrači će nadam se dobiti nekakvog iskustva.

  15. Jbg nadao sam se nekoj Lokomotivi, nekom Šahtjoru pa bar da se pobijemo s njima. Ne bi bilo ni lepo ni atraktivno ali ovako će ovi da nas oduče od fudbala i do godine ima da se raspadne ceo sistem.

  16. Jebote psg ima kleficijent kao ceo balkan

  17. Jbg nadao sam se nekoj Lokomotivi, nekom Šahtjoru pa bar da se pobijemo s njima. Ne bi bilo ni lepo ni atraktivno ali ovako će ovi da nas oduče od fudbala i do godine ima da se raspadne ceo sistem.

    Ozbiljno lupetaranje ovde. Tebra, jel bi ti pre prišao ruznoj lopati sa protezom znajuci da ćeš jebati ili ekstra ribi kojoj bi jeo govno znajuci da ces ispusiti? Lopatu mozda i neces karati a kod ribe i ako ga izduvaš dici ćeš sebi samopouzdanje za neku zlatnu sredinu. Ponekad, al samo ponekad dobijes mozda pusenje ili laki peting od ribe. E, za to, tebra, vredi živeti.

  18. па имао бих и ја коефицијент да ме држи Шеик

  19. Šta pušite kurac bolje tako, mi od brage premrtve gubili jao glupi ste kao pet gambija

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.