- sbanovan
Ja ne pijem uopste ali dajte da pije drugar moj xD
- b
Ova izuzetno zanimljiva scena počinje tako što poznata glumica u filmovima za odrasle, Ivana Slavković - Čeri Kis, ulazi u sobu u majici Delija i u rukama nosi šal Crvene zvezde.
Na krevetu leži kolega u dresu reprezentacije Hrvatske, a Čeri Kis je došla da ga nauči lekciju o tome za koji tim treba da navija.
"Ovo je pravi tim, ti si izabrao pogrešan", viknula je Čeri, a zatim ga pljesnula rukom."Naučiću te je*enu lekciju, zapamtićeš moju Crvenu zvezdu", besnela je provokativna plavuša.
Zatim ga je naučila pameti...
- DP
Nisam odgledao nijedan sportski događaj od marta. I verovatno i necu u dogledno vreme. Korona mi je oduzela pravo da gledam Paća-Uniks u Evrokupu, prva sezona na koju sam se ložio posle sto godina.
Ali ovo je tema o zvezdi.Nisam gledao nijednu tekmu. ALi. Kolko god vam se sklanjali u Srbiji, dobiti bilo koji evropski tim dva puta zaredom je uspeh, i sigurno znači kakav takav kvalitet. Što bi rekli boomeri "bravo komšije".
Nemojte samo previše da dogurate, dovoljna je osmina finala, postajete nepodnošljivi kad krenete da se ložite.