FK Crvena Zvezda

1. Šmo bro, tebi bar ne moram da objasnjavam kakav je cirkus turska liga. Višća bio najbolji strelac i prvi asistent lige. Momak iz Želje došao, kao faraona ga gledali.

2. Meni ovako kao relativnom laiku baš delovala zanimljivo prošla sezona turske lige, dosta ujednačeno, nekoliko klubova je konkurisalo za titulu. A imaju para klubovi, dovode strance, turska liga je sad ono što je pre desetak godina bila ruska. Mislim da ciganska kurvica nema šta da traži u ovoj grupi.

3. ма 3 место врхунац

4. Višća bio najbolji strelac i prvi asistent lige

https://en.wikipedia.org/wiki/2021%E2%80%9322_S%C3%BCper_Lig#Statistics

Kapiram ja patriotizam al pretera ga

5. https://www.fanatik.com.tr/amp/edin-visca-super-ligde-asist-krali-avrupada-gol-krali-2162230

Al ajmo vjerovati vikipediji, znam da sam citao da je bio najbolji e sad koja sezona i kad ne znam, decko je tamo 10 godina

6. Edit: Turski link, da ne bude pristrasan (imas autotranslate na eng vjerujem)

7. Dobro dosta sa bosancima koji nisu plidu na temu fk cz

Jos malo i poluvreme, nasi momci jedva cekaju odmor da cepnu jedno pivce i u drugom da trce kao da vuku prikolicu

8. Kakvi nasi momci skauzer, pa ne igra fk zeta hehe

Moram malo da te prcnem, oprosti

9. Baš malopre razmišljam jebote, vidiš kako su se te titove kurobeštije raširile kao nad-nacionalni tumori, nema veze ako si hrvat boshnjak crnogorac makedonac, zvezda ti je sveee

10. хахахах сећам се псв зета 15 0

11. милуновићу се задњица вуче по терену
    још се канга и букари туку јој

12. pa cela podgorica navija za pacu sto ne bi ja za cz lol svakako imam vise rodbine po bg od svih vas, pogotovo na direktorskim pozicijama xd

13. Sta su se ovo kanga i bukari pokacili na poluvremenu, vidjeste li tu frku, sigurno mu kanga dobacio nesto sa vukajlije tipa sabane kako si promasio ovu sansu na kraju ofucana zadrigla majmuncino

14. дивљаци..
    канга одличан шут дај да дамо гол инале ће ови дати на индивидуални квалитет

15. баш нас неће...

16. готова текма срнић глуп као курац

17. Kao i uvek srnke se pobrine da nema iznenadjenja

18. To je sve od karme. Godinama naslovi PARTIZAN SE BRUKA (a rezultat 3:3), a ZVEZDA RAZBIJA MONAKO (rezultat u tom trenutku 0:0)

Od mrznje i od karme, zato vam se ovo dešava

19. Cak i najostrasceniji cigan ce provaliti te naslove tendenciozne

20. bonbas :heavy breathing: meme

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.