da bice napeto ko na frontu, groblje ima penal po utakmici a to je obicno bila cosa nostra, derbi dolazi u nezgodnom trenutku jer nismo uigrali svih 14 pojacanja a i jos im se vrti u glavi kako ih je alvarez vozao ko mlade mejmune
a mozda, mozda jang bojs uzme neku bunkericu, zvezda napada, onda daju go u 63. minutu iz kontre iz 2. suta na gol, a zvezda nije city da ih napenali posle, pa ostane 0:1
https://fminside.net/players/3-fm-23/42058059-omri-glaser
Pre će bude 17
ahahah a dobro nema samo on punching tendency :@
sad abubahar protiv pace mora da se vadi ako ne dzabe dovodio ova silna pojacanja
биће тешко биће 0 0
Biće sahrana fudbala po običaju
i rekla je ndiaye pridji mi ja nisam vise mala
da bice napeto ko na frontu, groblje ima penal po utakmici a to je obicno bila cosa nostra, derbi dolazi u nezgodnom trenutku jer nismo uigrali svih 14 pojacanja a i jos im se vrti u glavi kako ih je alvarez vozao ko mlade mejmune
MLADICI BOROVI DEVOJKE JELE
SVI SKUPA PUŠETE GA MLADIM MOMCIMA VEČERASKE
eee moj krindzgartene kmecaces veceras kao kaci pao deo pravosudnog
кхм кхм кринџ кмх
U opticaju 3:0 2:0 2:1 1:0 1:1
nisu se "obrukali" protiv sitija pa sad sa visokim ambicijama ulaze protiv jang bojsa, koji je objektivno dosta slabiji tim, kuci.
0:0 ko vrata
a mozda, mozda jang bojs uzme neku bunkericu, zvezda napada, onda daju go u 63. minutu iz kontre iz 2. suta na gol, a zvezda nije city da ih napenali posle, pa ostane 0:1
брате неће бити 0 0 сиг
а ко ће победити квота на ЦЗВ 2 25 поклон
cara ai bi lajk: celtuli navijaju za hotule u svici
plus sto vucko napravio sranje na kosovu da se derbi pomeri kako bi rastereceno danas uzeli bodove. Sve za ls
0:2 tacan rez stavio sam kucu, onako navijacki tiket pravi avantgarde
Аха
Najbolji sportista svih vremena na tekmi opaaa
мијаиловић игра све само не оно што треба сад је на десном беку јој
овај шериф је баш незгодан лети он напоље тамо у 60ом
поиграјмо