FK Crvena Zvezda

1. ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА И ТИТУЛААААААААААААА

2. Ово уопште није за радовање ал нема везе

Па није, нарочито кад се узме у обзир да ћемо добити неке убице у следећој фази и да ће нас силовати јако. Типујем на Ливерпул.

али нема везе, БАЈКО ЛЕГЕНДО!

3. ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOO, ZVEZDA OOOOOOOOOO. Dobri smo, ipak prođosmo tamo neke Kiprane iz pičke materine jedva na penale. Biće neki kurac od nas. :)

Kad ce biti docek ispred skupstine?

Čim se fudbaleri vrate sa OI.

4. DAJTE INTER DA SE IGRAMOOOOOOOO
    Hahahahha,naguzice nas sledeci al nema veze :D

5. Valjda se neće tući sada, buraz mi je tamo.

6. Црвена звезда је шампион квалификација Европе! Највећи успех српског клупског фудбала! Бајко, Бајко, Бајкооо... :Д

7. Честитке циганијо... Да је среће и Воша ноћас да прође па сви у ЛЕ ко што је и ред...

8. http://vukajlija.com/zabava/posteri/521246 :)

VRAĆAJU SE SLAVNI DANE, SLAVNI DANI NAŠE PROŠLOOOOSTIIII

9. Црвена звезда је шампион квалификација Европе! Највећи успех српског клупског фудбала! Бајко, Бајко, Бајкооо... :Д

Хахаха читао сам ово његовим гласом. Трагикомедија.

10. Ajmo sad i Vosa da naguzi beclije pa da se radujemo kolektivno :D

11. Најнапорнија утакмица коју сам у животу гледао !

Квалитет немамо, али момцима капа доле за труд !

12. Ćestitam musavi. Vidimo se na žrebu sutra.
    BAJKO KOBJASNIO lolololo

13. Црвена звезда је шампион квалификација Европе! Највећи успех српског клупског фудбала! Бајко, Бајко, Бајкооо...

Победа! :)

14. Nemaju kvalitet,al bar naucili da trce :D

15. Ja sam mislio da će se usrati kad su trebali da šutiraju, vidi se da momci imaju muda, svaka čast.

16. Честитке гани :)

17. Да је среће и Воша ноћас да прође па сви у ЛЕ ко што је и ред...

Aman čoveče, Voša taman i da prođe, i nama i njima će naleteti neko mnogo jači i izduvaćemo ga i mi i Voša. Al' baš bi mi bilo drago da ih tuče Voša. Koi bi bio fazon da su glodari sinoć dobili i da na neki fazon uđemo i mi i Voša u LE. 3 tima jbt. :) Ali naravno, kurac. Opet neće biti ni jedan a kamoli tri. Neka napravi neko sliku TO BAJKO MAĐIJO da svi stavimo na glavatar.

18. NEMAJU KVALITET I NE ZNAJU NIŠTA COPINE JEDNE PRAVE SRAMOTA AL NOSE CRVENO BELI DRES♥

19. БОГ НА НЕБУ, БАЈКО НА ГОЛУ!!!