FK Crvena Zvezda

1. Brate, ima li sta gore da ispadnu od Hrvata? Bolje Inter da dodje, manje boli...

2. јебеш испадање, боли ме пиша за фудбал, али не би било бољег навијања против било кога другог но против једне од екипа из старе четворке.

3. Nemaju znanja, ali imaju kondiciju, srce i muda. Treba nam desetka koja zna da da završni pas, jer je samo to falilo. Davljenje lopte može da bude odlično pod uslovom da se pravovremeno preseče odličnim pasom, ali taj pas nema ko da da. Samo nam jebena desetka treba. Samo to. I poslati Kasalicu na batinanje svaki put kada počne da se kurči. Biće dobar on jednog dana.

4. Kamo srece da treba samo desetka. Da dodje Runi, ne moze sam nista kad su ostali paraplegicari.

5. Лазићу једи говна !

6. Brate, sta cu ja sto se tebi ne svidja ono sto ja govorim. Ja sam realan i objektivan, a ti mozes da mastas o cemu oces.

7. По чему су заслужили да их пљујеш кад год дођеш овде ? Што су изгинули сви до једног и борили се ко лавови ? А притом ниси ни гледао утакмицу. Клуб нам је у таквом стању да пара за боље немамо и докле год ови момци остављају срце на терен мени су добри. И боље иди на тему о Партизану јер сам приметио да си њима приврженији :*

8. јебеш испадање, боли ме пиша за фудбал, али не би било бољег навијања против било кога другог но против једне од екипа из старе четворке.

A o Paoku jel ste razmišljali ? :D

9. Ниси ни реалан ни објективан, ти си јебено досадан, објективан и реалан си био када си рекао да примамо БАР 2 на маракани, био си реалан када си рекао да ће и овде лагано да нас избаце... Зајеби ме те реалности и објективности, ја сам свестан да је ово био најгори фудбал који сам гледао у последњих 5 година, али јебено престани да кењаш, срамота ме је твојих изјава и оног шлихтања гробарима синоћ. Као да једва чекаш да испаднемо, овај пролазак си доживео као свој велики пораз, имам осећај као да ти је криво и то ненормално криво што смо прошли. Јебаће нас ови јачи, и то бар 60 % тимова може лагано да нас јебе у последњем колу, али јебено претерујеш у свакој јебеној изјави, ЈЕБЕНО!

10. Ti si slep. Kao da ne vidis ono sto se desava na terenu.

Pun mi je kurac vas koji odmah napadaju ljude da su grobari ako govore onako kako jeste, kontra od vas sanjara. Isti ste ko oni sto ljudima koji ne vole Djovaka govore da su ustase i Siptari.

11. претерујеш, јебач, и мени је мука од толиког песимизма.
    но... ИДЕМО ВОШО, ЈОШ 10 МИНУТА!

12. Kao da ne vidis ono sto se desava na terenu.

Видим добро. Видим 11 дебила који нису ни за кликере а камоли за фудбал. Али видим и групу 11 момака који знају за који грб играју и коју боју дреса носе. И гину за те боје и грб. И нису заслужили да се пљује по њима. А што је најироничније ти себе и даље сматраш звездашем иако никад једну лепу реч за тај клуб који шатро волиш ниси рекао.

13. Ko se slihtao grobarima? Sto bih ja to ikad radio?

14. А што је најироничније ти себе и даље сматраш звездашем иако никад једну лепу реч за тај клуб који шатро волиш ниси рекао.

Govorio sam lepe reci o klubu kad je to zasluzio. Voleo bih da mogu i sad, ali jebiga...

15. воша има црвени, а још 7+3 минута до краја. и то му изгледа даде директан црвени. еее, јебемихуста западноевропска.

16. PENAL ZA GOMNA !! MRS JEBEM VAM MATER !

17. penal za rapid u 90-om , pu

18. Пенал. :/ Нормално...

19. јеботебог. у деведесетом.

20. 1:0

JEBEM VAM BRE MATER LOPOVSKU U PICKU !

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.