FK Crvena Zvezda

1. Jebem li im mater, da im jebem mater, nigde veze sa penalom, a i onaj crveni nije morao da sudi...

2. ЈЕБОТЕ КАКВИ ЛОПОВИ ШВАПСКИ МАМУ ИМ ЈЕБЕМ!!!

3. пишам им се у европски фудбал ако је оно био пенал.

4. Kad bi sad firmasi usli na teren i da zapale ovo govno od stadiona jebem im mater da im jebem mater !

5. Па онако, мало... Непотребан фаулчић, многе судије би толерисале, јер играч није им'о неке шансе ни да је примио лопту. МАМУ ЛОПОВСКУ У ПИЧКУ ЈА!

6. Сад и судије задржавају време. :Д

7. Jebač, očigledno nisi svestan šta je desetka. Poslednja desetka koju je Zvezda imala je Rambo Petković. Posle toga nikoga. Desetka je jebeni motor ekipe, neko ko ima ideju i viziju. Ostali moraju da znaju da se dodaju, da udave protivnika, što ovi i te kako znaju. Odbrana je žestoko napadala, a koliko god pljuvao po Kasalici, dečko je jebeno brz, a i pored njega, imamo makar još dva pristojna napadača. Igra je bezidejna, a desetka - kreator, motivator i sve ostalo je jebeno najbitniji igrač na terenu. Do pre godinu dana nam je falila desetka i pet igrača. Napredak u igri bez desetke nećeš videti. Ali možeš da vidiš sigurnost i takva sranja. Možeš da vidiš jebeni mentalitet, i muda, možeš da vidiš da momci, bez nekog iskustva, od 19, do 20 godina onako dobro šutiraju penale, imaju jebena muda, i to ne možeš da im porekneš. Fali nam desetka.

8. 2:0 PUSITE MI KURAC !

9. 2:0 PUSITE MI KURAC !

Озбиљно? Ја угасио после пенала...

10. Озбиљно? Ја угасио после пенала...

Uvalise iz kontre jos jedan.

11. а имале су лале шансу у деведесшестом, скину му је голман са чела... баш за мало.

12. Један део мене је желео да испаднемо, пошто би поједини тимови од ових потенцијалних противника могли да нас демолирају. А сад, потпуно контрадикторно, желим да извучемо Ливерпул. Хоћу да гледам ту утакмицу са западне трибине Маракане. Јесте да сам маштао о сусрету у групној фази ЛШ, али тако је како је. А можда и не бисмо претрпели резултатску катастрофу, има пар тимова који су опаснији по том питању.

Реме, да нам фали САМО копија Пирла, певали бисмо од среће.

13. Nosioci, tj. timovi protiv kojih možemo da se padnemo :

Inter, Liverpul, Marsej, Sporting, CSKA Moskva, PSV, Bordo, Tvente, Štutgart, Metalist, Atletik Bilbao, AZ Alkmar, Briž, Apoel, Hapoel Tel Aviv, Hanover, Lacio, PAOK, Steaua, Sparta, Rozenborg, Herenven, Trabzon, Njukasl, Jang bojs, Levante, Genk, Plzen, Dnjepar, Vaslui.

realno ima ekipa protiv kojih možemo da se nosimo. Čak mislim da je bolje da igramo protiv Liverpula ili Intera nego protiv Marseja, Štutgarta, PSV-a ili ne daj Bože Bilbaa.

DAJTE NAM PAOK DA SE IGRAMO !

14. Pokradoše vojvodinu jebem ih ja u penal
    Nadam se da će i zvezda i partizan otići u ligu evrope al šanse za to su minimalne
    Voleo bi da i jedni i drugi izvuku što jače protivnike kad već moraju da izgube jer su bogalji nek izgube od nekog ko zna da igra fudbal

15. О којим ти сањарима причаш јебач?! Ја сам милион пута рекао да су минималне шансе да ми дођемо до лиге Европе баш због тог жреба и квалитета наше екипе... Једно је бити сањар и бити уверен у такве неке резултате, а друго је бити реалан, али бодрити свој клуб до задњег момента! И кажеш: "рекао сам лепу реч онда када је то заслужио." Опиши ми дешавање у Звезди када је клуб то заслужио по теби. Имам утисак да се упуштам у полемику са човеком који је уживо гледао ону баријевску генерацију, или Џајину, или Жонпијеву, онда када смо стварно играли фудбал и када смо били страх и трепет, а не клинца који је као и ја највећу радост доживео против Роме 3:1(када смо испали на крају) и Бајерна неких 15 минута на Маракани (када смо изгубили тај меч и све до краја у групи). Не знам шта ти очекујеш као навијач Звезде. Причаш стално о некој јебеној реалности а не можеш да схватиш да су нам највећи успеси последњих 10 година управо ови. Ако треба јак ривал да падне, дајте Ливерпул или Интер!

16. SEREM AL AKO ZAPADNE SIGURNO CU GOVORITI ESAM REKO

17. Ja kao navijac Zvezde ocekujem da pocnu nesto da rade i da prestanu da pricaju o nekim nerealnim rezultatima, kao sto pricaju na pocetku svake polusezone. Da se promeni nesto u klubu, da se otera sugava uprava, trener neznalica i 80% igraca. To ja ocekujem. Vise mi se sere od price o ulasku u Evropu, osvajanja titule i ostalih gluposti.
    Sto se tice pohvala, ne verujem da ima nesto zbog cega bih pohvalio igrace posle te utakmice sa Bajernom. Mozda par stvari, one kvalifikacije kad su igrali sa Dinamom iz Tbilisija (jeste da su jedva izbacili sugave klubove, ali ta sezona najlosija u poslednjih 20 godina) i povratak u mec. Mozda i ovo izbacivanje Partizana u kupu prosle sezone, ali tu je sreca najvise posla uradila.
    Ne mogu da se raspravljam sa vama. Vi tvrdite da se oni bore i ginu, da igraju najbolje sto umeju, ja tvrdim drugacije i gotovo. Videcete koliko ce se vise truditi kad u nekom drugom klubu budu imali vece plate i budu vozili bolja kola nego sad. Ako vam se ne svidja sta ja pisem, vi ne morate da citate. Niko vas ne tera.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.