FK Crvena Zvezda

1. AHAHAHAHAHAHH AHHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAH
    Pazi sad će najgore biti kada lik krene da daje golove...

2. Не би било први пут да наш бивши играч покида у другом клубу. Погледај Баркоса.

3. Najgore je što on igra dobro u Australiji, ne znam kako, al igra. Tako smo se i mi naložili da je dobar, dali silne pare, i poduvali ga. AJZAČE BARAPČINO NA GREŠKAMA SE UČI!!!
    Mada, što kaže Jebač ne bi bio prvi put da naš bivši igrač pokida u drugom klubu, šta ćeš, tamo dobije bar topli obrok, zato i crnac igra ovako dobro, krenuo Čovke da deli tople obroke, on mučenik u Nigeriji nije imao ni to...
    Još ako je Holandska slabija liga od naše...

4. Колко би нама било лепше да има пара за редовне плате играчима. Онда не би играли ко бабе, можда би освојили некад нешто јебеим матер. А и овај Бабаљ је баш мало играо, да смо играли 4-4-2 можда би био користан у тандему са клемпавим.

5. Samo da mi neko objasni foru sa jednim špicem i 4524 zadnja vezna. Uvek smo igrali 4 4 2, a sad se nešto majmunišemo kao glumimo ne znam ni ja koga.

6. Imamo mnogo zadnjih veznih. Ko god ne zna gde će da igra, stave ga na zadnjeg veznog, nije u odbrani, pa i da zasere nešto, tu je odbrana, nije u sredini, ne mora da kreira napad, kontre i sl. i ako čačne loptu nekad da uzme, samo prosledi sredini, ili nedaj Bože napadaču.

Garido, Mijajlović, Milivojević, ...

7. Мени то није јасно, Просинечки је почео са тим 4-3-3 говнима, хтео да игра као Барса са 11 пањева, онда је Јанковић прилагодио игру том Робијевом систему, сад исто играмо 4-3-3 само што нам на средини стоје два задња везна уместо офанзивних какви су били код Просинечког. Ко зна шта је њима у глави, уместо да играмо офанзивно јер морамо да добијемо све до краја, нама стоји мртви Милијаш позади. Много су два задња везна, нека овог Гарида позади јер је борбен, Милијаша треба гурнути напред па шта буде.

8. Ok je jedan zadnji vezni, tipa gatuzo što je bio u milanu. Radio je posao pozadi, i doda loptu Pirlu, Sedorfu, Kaki i sličnim igračima koji znaju sa njom nešto. Da se oni ne zamaraju šibanjem nekih čobana. A kod nas niko ne zna pas u prazno da doda.

Ja se ne sećam kada je poslednji put neki naš vezni dodao loptu u prazan prostor napadaču da ovaj sam istrči pred golmana. Ne pamtim

9. Ако изузмемо ово кад је Дауда спичио на троугао Лазовићу против Спартака, ја се не сећам уопште случаја да је играч изашао сам пред голмана.

10. Ако изузмемо ово кад је Дауда спичио на троугао Лазовићу против Спартака, ја се не сећам уопште случаја да је играч изашао сам пред голмана.

Upravo. Ne sećam se ni kada je vešović pogodio kazneni

11. Da se oni ne zamaraju šibanjem nekih čobana.

Da bar znaju da šibaju, nego i mučnom Vešketu mađiji pukla arkada protiv SZ Vode, Milivojeviću nos, Lazoviću loža, crnac isto nešto...

Ja se ne sećam kada je poslednji put neki naš vezni dodao loptu u prazan prostor napadaču da ovaj sam istrči pred golmana. Ne pamtim

PAMTIM JA! Ali to je bilo na 20 metara od njihovog gola, nije cepio preko pola njemu u prostor. Lazović kad je ko pičkica odigrao dupli pas, gledao samo da ga ne ubije ovaj, i dođe lopta Mudrom koji je za divno čudo tad još davao golove...

12. http://www.youtube.com/watch?v=7T1q_xgoOcY

Ovo gledam kada mi se plače od muke. Da se skroz izbedačim

13. Бабаљ.... Брате, лик мунуо 1 гол на 9 утакмица од како се вратио у Аустралију.... Ах да, мунуо и 2 гола јебеном Гуаму (њима би Шћепакадабра млађи мунуо барем 3 комада)....
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/eli-babalj/leistungsdaten/spieler_137086.html#AUS1

Нека смо га се решили....

14. Ја се не зовем Немања.

15. Dobro Darko...To si ti igrao rulet, (ne - manja, i te fore), zato si i stavio. Misliš da te nisam pročitao decxko? Aaa?

P.S. Ako se ne varam ti si Marko.

16. Ниси ме прочитао, не видим да ми се мења скор на профилу хехе

17. Pročitao te je, sad će da ti da pluseve jer su sve defke dobre. Jovanča mod.

18. Јел и вама Јованча слао певетеове?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.