Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Tvoj prijatelj janpi truje okolinu. Kada neko napiše glupost tu je dežurni Jebač koji ga ispravi, kod vas takvih nema. :S
znaci samo jebacemo spartakoe je prihvatljivo?
Smorili ste međeda!
Da. Davno je poznato pravilo da se ne dolazi na komšijsku temu ako ćeš da poprckuješ. Ne znam što to konstantno kršite.
зар се не добија бан за писање по туђим темама? ово је већ дебилизам... и то ај да су им неке прозивке, него све, ај ћу кажем глупост, па ћу се правим да сам испао смешан, да би њима било смешно
Ne to, je vasa fora. Mada, obicno vi budete ti koji su jebani....
da sam hteo da poprckujem ja bih kacio slike mise tumbasa. ili eventualno ovu pesmu
http://www.youtube.com/watch?v=o0uQXb2hR78
Aj stvarno Janpi odjebi, dokurčio si više!
Stvarno misliš da nekoga ko navija za Zvezdu možeš da poprckuješ fotkama lika koji je čist psihijatrijski slučaj? Ma ti se šališ.
Стварно, тај Тумбас је идиот а ви га гледате као бога, што вас чини, ако не истим, онда већим идиотима.
Uuuuu, tandr, jesi nam šuknuo, uuuuu...
Nije fino bolesnu osobu nazivati idiotom.
Neki gledaju u Tumbasa, neki u Arkana...
Тумбас није идиот својом вољом, човек је рођен са неким поремећајем а и родитељи су га ваљда оставили као малог, била је његова животна прича на "експлозиву" или тако некој емисији, значи човек има поремећај и треба му се помоћи... Брину ови што им је смешно када се Тумбас скине у сред хале и покаже курац, као да би то неко нормалан урадио, и што то користе као прозивку, уместо да се једном помогне човеку, да ти навијачи који њега као сматрају за легенду (а велика већина га за легенду сматра из спрдње, ни не зна да је човек стварно болестан), скупе неку пару да на овај или онај начин помогну својој легенди, ако се зна да је уз клуб 20, 30, 40 година, не знам ни ја...
Nije rođen takav, nego je imao traumu u djetinjstvu, ako ćemo vjerovati toj emisiji.
Им'о трауму, били смо бољи од њих ОПАААААААА ШУКНОВАЊЕ ТРАУМИРАМО ДЕЦУ БЕЗ РОДИТЕЉА!
Имо трауму, кад је био дете мало комшија га силовао.
Al' koliku kitu ima covek, nije normalno. Dolazi na Banjicu kad imamo treninge, dere se, mi ga podjebavamo malo oko Zvezde i Partizana, pa skine cega... A pre nas zenska deca imaju trening, ne bude im dobro. :D Al' dobar je, damo mu soma dindzi, celu tekmu se dere za nas..
Oni imaju Tumbasa, a mi MILETA SRBINA! HA!
Al' koliku kitu ima covek, nije normalno
LOLOLO
http://www.facebook.com/FCRedStarBelgrade/posts/566559393384026
Bgate, koj je ovo kuvac, AZ Avkmav kupio Babalja jebenog.