FK Crvena Zvezda

1. Kako je kulturan ovaj Kasalica, uvek da diplomatsku izjavu. :D
    Ne možemo mi bez neke drame, tako će i titula da dođe.

2. Dobar onaj El Munir, daj da ga maznemo u prelaznom ruku, mogo bi da bude pojačanje za Ligu Šampiona, lololololololo

3. Можда најзанимљивија наша утакмица ове сезоне. Кад би овако било чешће, не би нам лига била овакво говно.

4. Baš to Bač.
    Stvarno bismo mogli da uzmemo Muhameda, ionako imamo 20kg Mladenovića i Petka Štopera na toj poziciji. Koristio bi u duelima sa Anderlehtom u plejofu LŠ :D

5. Која бре Лига шампиона, о чему маштате ви?

6. Jest, pa da posti, da ne može da igra, da jede gomna, neka fala, paćo se bio usrećio već sa takvim... ajde bre.
    Bjako mađija ne treba da se komentariše. Šta je on cenio majko mila...

7. Ел Мунир покидао човек. Гледао сам га само једном против Јавора пре неколико недеља кад су играли и тад сам сконтао да има одличан центаршут, данас поред центаршута показао и брзину и дриблинг. Убијао нас је цео меч. Човек као игра бека код њих, а све време био на нашој половини. Требало би обратити пажњу на њега сигурно, мада верујем да ћемо странце доводити на другим позицијама, јер нам је та већ (на папиру) попуњена. Сви на Офк-у па шта нам Бог да после!

8. Bačje nemoj da nam rušiš sneška, viš da se sprdamo. Mi kad bi ušli u LE ja bih roštilj napravio za celu ulicu.
    Ali musla bi stvarno dobro doš'o, doduše Dionis mu je našao glavnu manu. Ništa, onda ćemo da ukrademo nekog iz Rada.

9. JEBI ĐIRAFIJEEEEEEEEEE

10. КАДА БИ БРУС ЛИ ИГРАО ЗА ЗВЕЗДУУУУ, МАРАКАНА БИЛА БИ У ЗМАЈЕВОМ ГНЕЗДУУУ, А ТИИИИ, А ТИИИИ, ОБУЦИ ДРЕС БРУС ЛИИИ !

11. Jeste pjevali to ? :D

12. Јесмо, на железничкој, и у возу :)

13. E a sad da se ne zajebavamo, neće biti baš lagano protiv ofka... Batioha, Veseljko, ...i Nikolić, što smo ga prodali Ofku, mada on valjda neće zapinjati mnogo, jebo ga ja...
    Nadam se pobedi svakako, a ne znam jesam utripovao ili u Jagodini cele tribine bile naše?!
    Sad kad bi bilo protiv ofka 20 + hiljada, bilo bi super. Pretpostavljam da će da ubaci Maksimovića na štopera, ne verujem da će Petka na štopera, majku mu, bolje bi odigrao Maksimović, a Mikić na beka, kad je Veške mađija dobio crveni...
    Šta je sa Lazovićem, jel živ? Video sam da je gledao utakmicu sinoć...

14. a ne znam jesam utripovao ili u Jagodini cele tribine bile naše?!

Цео стадион је био наш, буквално. Имао сам осећај као да играмо на Мари, а не на неком гостовању. Што се тиче Војводине, дужна нам је од прошле године, када смо их пустили да би се пласирали у Европу :). А и после оног скандала у купу против гробља, верујем да би им било драже да ми будемо прваци, а не партизан :)

15. Да не мислите да провоцирам, послушајте па видите коментар :)
    http://www.youtube.com/watch?v=wHuAr6wt_TY

16. http://www.mozzartsport.com/vesti/mihajloviceve-cudesne-makazice-u-inat-sa-pintu-video
    добар је михајловић, одличан, ја нисам ни знао да је било овог инцидента. но, јебаћемо офку!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.