U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Janpi jel se osećaš bitnim dok iznosiš te neoborive dokaze na svetlost dana?
Krcun je proglasom dogovorio da Zvezda uzme ligu šampiona 91, a za uzvrat će da se raspadne Jugoslavija i priznaćemo Kosovo. KRCUNE DECXHKO ZASHXTO SI PRODAO KOSOWOOOO!!
za tebe bambi gabrilo
za tebe bromazepam
Зашто се обазирете на постове јанпија? Треба свима да буде јасно да је то једна тужна особа испуњена мржњом према Црвеној звезди. Особа која дође да прича како је саграђен стадион Црвене звезде (толико дубоко досеже његова мржња да се он врати у хиљаду деветсто шездесет и неку годину, када је стадион изграђен (!?!)), који је апсолутно у њеном власништву, без обазирања на то, што је стадион тима којег не мрзи (јер уствари поента његовог постојања је мрзети Црвену звезду) уствари стадион југословенске народне армије и да је законски власник стадиона по закону министарство одбране. Тај стадион би одавно био враћен правом власнику да у државном врху нема људи који то спречавају, па рецимо неких 20 година, колико траје тај спор министарства и ЈСД Партизан. О томе јанпи неће писати, наравно, јер тако не може оправдати своју мржњу. Он тражи неке постове по интернету како би себе из дана у дан убеђивао да не греши што мрзи Црвену звезду (све више контам да он уствари воли Црвену звезду, а да му је то одбрамбени механизам).
tema je bila kada se vise namestalo i rekao sam da se u tom periodu to radilo poprilicno, to je period i kada ste napravili stadion i rekao sam svoje misljenje o tome.
sto se tice partizanovog stadiona to je stadion vojske, drzavno vlasnistvo. vojska je zakljucila da im se ne isplati odrzavanje stadiona i da su im troskovi previsoki a bilo bi stvarno steta srusiti ga. onda su napravili dogovor sa partizanom, mislim da je stadion poklonjen partizanu, ne znam kako je to imovinski reseno i da li je znam samo da partizan taj stadion odrzavao svojim parama nekih 20ak godina mozda i vise i da su u tripu da stadion treba da pripadne njima obzirom u kolicinu novca koji su ulozili u odrzavanje i renoviranje.
elem svi ovde pisemo pristrasne postove ocigledno je ko za koga navija, sa time sto se vasi argumenti zasnivaju na "tole lopove" a ja pokusavam da koliko toliko pisem o samoj temi o kojoj se raspravlja.
znaci na komentar partizan namesta ja ne odgovaram time/ pa i zvezda namesta nego pokusam to onime sto sam cuo ili video da opovrgnem.
uvek ocekujem da rasprava nece da ode na onu stranu "jeste vi bolji u fudbalu ali mi smo u kosarci, ili vi ste cigani i a mi tudjmanovci ali uvek mi odgovore neki balavci slikom malog crnca.
obozavalac ja za tebe licno mislim da si ogranicen, ne kao terasa vec kao ostrvo, ili tacna pa te opet ne nazivam ogranicenko vec se trudim da u tvom postu pronadjem neki smisao, i ne postujem po forumu "e ne obazirite se na ovog lika jer je pristrasan, citajte moje mudrosti koje pisem, ja sam vas vodja, ja sam u pravu"
sto se tice mrznje prema zvezdi iskreno jebe mi se za zvezdu sve do trenutka kada krenete da namestate, u medjuvremenu i ne postojite.
elem jos jednom obozavalac, tvoji argumenti se zasnivaju na jeste zvezda namestila ali namestio je i partizan, jeste nas stadion rupa ali sto ne kazes da je vas lavor. jeste lavor ali o tome nije rec, rec je o marakani tako da ako hoces o njoj da pises pisi, ako zelis o jna pisi o jna ali nemoj da post o marakani opovrgavas postom o jna to su 2 razlicite teme i jednostavno iznosenjem necega o jna neces ispraviti nesto o marakani. ja stvarno ne znam kako ovo da ti dalje usitnim da razumes
Zasto li se ovako striktno ne drzite zakona i "papirologije" kad je KK za koji navijate u pitanju? Ili je tad nebitno sta pise u kojoj knjizi jer se navija za tim a ne za gazdu...
TOLE LOPOV. ČOVIĆ LOPOV. USTAŠE. CIGANI.
SVI SMO MI ISTI SAMO NAS BOJE DELE ♥
Човече, нигде не постоји расправа док ти не улетиш, са својим чињеницама од пре 50 година...
Стани бре сада ја тебе да питам... Ово се односи и на сам крај твог поста... Да ли је реално да ти мени на основу онога што си прочитао на интернету (што је наравно поуздан извор) дођеш и пишеш о времену када је саграђена маракана и начину на који је саграђена? Да ли ти стварно очекујеш било какав аргументован одговор, а ни сам нигде ниједан аргумент ниси употребио? Иначе знаш и сам добро да никада ниси ни знао да водиш аргументовану расправу, чисто да те подсетим... http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=326#post_2347662
Ја само упозоравам људе који имају нешто паметније да раде у животу да не улазе у "расправе" са тобом јер то нису расправе када нити имаш доказе за то што причаш, нити умеш да наставиш да расправљаш када и то што себе убедиш да је доказ неко побије аргументом. Ја тренутно немам ништа да радим, па само показујем људима како би текла "расправа" са тобом ако ти одговоре на било који пост. Ко не разуме о чему причам нека оде на Спортал.рс.
Значи хоћеш да кажеш да ви немате свој стадион? По тој стриктној папирологији смо ми ФМП а ви немате свој стадион? И по тој стриктној папирологији ми се не држимо закона 2 године, а ви 20? И онда смо ми државни пројекат, а ви прво немате свој стадион, а онда вам га држава поклони. Занимљиво размишљаш.
Ček, vi ste kupili taj vaš stadion ili...? Ko ga je sagradio, Džaja i sinovi?
Viđe ljudi. Godinama oba kluba "nameštaju" tekme, tačnije, imaju svoje klubove protiv kojih imaju sigurne bodove, a, kada im isti nisu potrebni, oni tim klubovima daju bod ili sva tri. Jedina razlika je ta što Partizan ima mnogo, mnogo više svojih klubova i nikada, kada je bitno, nisu gubili bodove od njih, dok je Zvezda ispušila protiv Napretka na početku sezone pre dve 'dine, valjda, zatim ove godine protiv Jagodine na Marakani. Ne znam šta se kod Jagodinaca promenilo, ali od početka 2013. nešto jedu govna, kao da više nisu naši. Više naših klubova i ne znam, dok su grobarski BSK, Smederevo, Kula, nekad Metalac, imaju one grobare u Slobodi, za Spartak ni sam ne znam.
Što se tiše naših nameštanja, hapuc. Spaja je igrao rukom na dve tekme, od toga je jedna bila protiv jebačemo Spartake, al' tu bilo 4-1 za nas, druga protiv vaših Smederevaca. Da su im tu dali penal, bilo bi zajebano posle. Kako neke tekme dobijamo, ne znam ni sam, ali nas sigurno ovi ne puštaju. Mislio sam da će Jagodina da nam da bodove lagano, kad ono kurac. A, Donji Srem mi je ličio da nas je pustio, ali onda ljudi u 93. spičiše unutrašnji deo stative. Tako se utakmica ne namešta. Kao i grobari sa Javorom. Javorovac šutira sa 2 metra, mustafa brane. Jeste, to je kao isplanirano.
Što se tiče Zvezdanesterca, ne sećam se svih odluka, ali znam da sam gledao taj klip i 99% penala su regularni sigurno. A, drugo, sećate se verovatno nadimka Penaltizan, pa zato i nama kenjate.
Ovaj gore pominje Šajbera i ti su mi najjači. Kenjaju o Šajberu i dve titule, a pojma nemaju šta se desilo. Ponovljeno poslednje kolo jer su utakmice počinjale istovremeno, osim grobara koji su kasnili 15 minuta zbog uručivanja cveća, kuraca palaca i gle čuda, pobeđuju sa 1 golom više razlike od Zvezde i osvajaju titulu. I oni, kao super poštenjaci, nisu hteli da ponove utakmicu i svi koji su odbili, oduzeti su im bodovi za tu i narednu sezonu i Zvezda postaje šampion. Onda dolazi do jedenja govana od strane države, povuci optegni i vraćaju se Partizanu bodovi i on dobija dve titule. "Pošteno".
ja ne kupim informacije na sportalu, taj sajt i ne posecujem, ne komentarisem o fudbalu ni na jednom forumu osim ovde a i ne znam sta mi treba da ovde gubim vreme. kapiram da su ovde ljudi malo pametniji nego drugde ali kada su u pitanju partizan i zvezda ne mozes da ocekujes nesto pametno da izadje iz bilo kakve diskusije.
to sto je od pre 50 godina je istorija, koju su mi pricali stariji navijaci partizana a i ljudi koji su ziveli u to vreme. moje navijanje za partizan se ne svodi samo na to da odgledam derbi i onda odem da vicem forza milan i te fore kao vecina vas koji ste od juce poceli da ga pratite.
ma u toj raspravi smo dosli do toga da ne znate ni kapacitet marakane.
elem dovoljno sam sedeo za kompom. ti mozes da produzis na sportal.rs na kome ocigledno provodis dosta vremena. ili da pogledas neku izjavu ovog coveka
http://www.youtube.com/watch?v=krhxYYZPB4w
i posle meni da pricas kako sam zapravo ja taj koji je zatucan, slep i ispunjen mrznjom
Samo mi odgovori na ovo:
Da li vi DELIJE, najbolji navijaci u Srbiji, na Balkanu, u top 5 na svetu, prvi u galaksiji, stub Srpstva NAVIJATE ZA FMP SAMO ZATO STO NAPOKON MOZE NEKO DA POBEDI PARTIZAN?
Sam si rekao, sudimo se 20 godina za vlasnistvo nad stadionom,a niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno. Uostalom, koga bre boli kurac ciji je stadion. Aj da kazemo da nije nas nego da je u vlasnistvu Vozdovca. Zasto Delije navijaju za FMP kad njihov KK ne igra nijedno takmicenje , u stecaju je, ali i dalje postoji.. ?
Jes, samo što tada u KŠ nije išao Partizan. Ko je vratio to?
Мора се убацим, прави власници ваших стадиона господо су БСК И СК Југославија...
Није Џаја и синови. Већ Шеки и синови. Видим занима вас веома историја Црвене звезде. Имате то лепо све да прочитате на интернету, ионако је некима од вас то једини извор аргумената.
i te 2 titule vracene ali nisu vracene pare kao ni 2 godine igranja u kupu sampiona. tim potezom vi dobijate 5 godina za redom igranja kupa sampiona i jedne osvajate.
Za razliku od tebe, koji si licno polozio kamen temeljac u Marakanu i JNA pa znas ciji je koji.
EDIT: Ne odgovori mi na pitanje oko FMP?
Sto se mene tice, voleo bih do kraja sve ovako da dobijemo. Na guz, i penal. Sta nas boli kurac. Od koga treba da nas bude sramota? Od ljudi koji to godinama rade na isti ili slican nacin? Haha... Normalno je da su se, cim se ukazala sansa za titulu, neke utakmice, kao ova sa OFKom, zatvorile. Ma sta neke,sve do kraja. Derbi odlucuje. Ko dobija, uzima titulu i kraj price. Ali naravno, ako mi uzmemo, onda je Djuric dao titulu, Vucic mu je rekao da ce ici u aps ako ne da. Uvek se alibi trazi. Iskreno, i ja bih ga trazio da sam procerdao 11 bodova tako sto sam dao Hajduku za opstanak, pa onda dve utakmice koje nisam mogao da zatvorim, puknem, pa udje voda u usi...Uostalom, prosle godine sam pricao da ce biti jebeno kad su im ispala 2 kluba iz lige. Nema sada 36 sigurnih bodova u sezoni, pa je prpa, i odmah se stvaraju zavere. Ja ako mi verujete, njih ni ne gledam. Slusam sta pricaju, i smejem se. Uzivam. Pratim nas, racunam da dobijamo sve do kraja i uzimamo titulu,a za ostale me boli nesto preterano penis...