Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
jbg mi smo ušli u 21 vek neki još koriste kasete lolo
Isti? Ne možemo mi nikada da budemo isti. Kada budete imali sve one titule koje mi imamo, onda ćemo možda biti isti. Do tada sigurno da nismo isti. Ili kada pobedite barem jedan veliki klub, pošto niste ni jedan veliki u svojoj istoriji pobedili, osim Mančestera 68, 69 godine, onda ćemo možda moći da se izjednačavamo. Ovako, slažem se da nikako nismo isti.
Što se tiče pet titula, svaka čast. To je najveći uspeh u istoriji vašeg kluba, a simptomatično je došao u momentu kada mi proživljavamo najgore godine u istoriji našeg kluba.
Inače, ja ne osporavam ni jednu vašu titulu, samo je jasno da ste do tih vaših najslavnijih dana u istoriji kluba došli samo zato što smo mi bili mnogo loši, a ne zato što ste vi dobri. O tome govore i vaši uspesi sa Nefčijem i Šamrokom, pa i sa ostalim kelnerima i drugim fudbalskim parazitima.
Na kraju, barem mene ne boli tih pet smrdljivih titlula koje ste osvojili, već me bole godine u kojima mojim klubom upravljaju seljačine iz Sopota i ostala govna, te su ga srozali najniže, na samo dno, odnosno do tačke vaše petogodišnje dominacije. Od toga fudbal ne može niže.
Фајт фајт фајт фајт!
САМО ОШТРО ОЋУ ДА ПЉУШТЕ БАНОВИ! :ДДД
Јанпи и компанијо са армијског пашњака, чему уплитање Фмп-а овде ?
Иди паси траву на јна мајке ти, иди бодри своју игокеу и слушај приче како сте продали титулу. Па не можете назвати нас лоповима кад сте ви испустили 11 бодова, ми нисмо ништа урадили. Иди пљуј свој клуб јер је он главни кривац, а не ми.
Samo mi odgovori na ovo:
Da li vi DELIJE, najbolji navijaci u Srbiji, na Balkanu, u top 5 na svetu, prvi u galaksiji, stub Srpstva NAVIJATE ZA FMP SAMO ZATO STO NAPOKON MOZE NEKO DA POBEDI PARTIZAN?
Evo, ovako. Klubovi su izvršili fuziju, trofeji su zajednički, dobili smo halu, kurac palac, ne zovemo se ni FMP ni Crvena Zvezda, nego Crvena Zvezda Beograd + ime sponzora, do skoro DIVA, sad Telekom. Račun KK Crvena Zvezda je zamrznut i odrađen je reprogram dugova. Dakle, Čović otišo i reko: "Uzmi ovo malo para il' ćeš na kraju kurac dobiti". I oni uzmu malo para ili otpišu dug. Sad taj dug mi vraćamo do 2015. godine i nikako pre i nikako posle. Kad kucne čas, račun se odmrzne i ovo "Beograd" iz imena kluba nestaje i KK Crvena Zvezda nastavlja da postoji normalno. Dakle, svi stari trofeji su tu, novi su tu, samo je drugačije ime kluba i račun na kom se vrši poslovanje i održava postojanje kluba. Ukratko.
Ovo je neko objašnjenje za normalne navijače Partizana, a ne one koji su jedva čekali da se ugasimo i sada kad smo se snašli, oni digli bunu i plaču jer postojimo i stajemo na noge. Imao sam ortaka u srednjoj, moglo se reći da je normalan lik, a samo se smejao vestima i jedva čekao da izađu vesti gde se govori o dugovima Zvezde i gde se pominje gašenje. Dolazio u školu sa isečcima iz novina i čuvao ih u pernici i posle kao kažu "Ne zanima na Zvezda". Aha, malo juče. Evo, kad je Zvezda poslednji put uzela duplu krunu, pre nego što dođe Tole majmun, kenjalo se po vestima kako Partizan propada, kako nemaju para i meni bilo krivo i navijao sam da ostanu jer nema ništa slađe od pobede u derbiju. Šta bi mene boleo kurac što smo bolji od Rada i Voše? To što ogroman broj vaših navijača ne misli ovako, nije moj problem i neka nastave da kenjaju bezveze i neka ne razmišljaju kako da popune lavor. Eno, juče nas je bilo toliko da se ispuni jedan JNA.
I da ne bude opet priče o laganu za brojke, laganja nema. Ima onih koji seru i preteraju, ali uvek bi trebalo dodavati jednu ili dve hiljade minimun na onaj broj zbog onih redara i likova koji ulaze bez karte. Juče je pustio nas 5-6 i nije ni očitao kartu, iako smo je imali. Primer, Sever prima oko 14 000, bude pun, a niko ne uzima u obzir to šro ljudi stoje na svim mogućim stepenicama i one koji se poređaju skroz gore pozadi i gledaju o'zgo.
Sympathy, ti si stvarno budala da odgovaraš na ovako debilna pitanja pojedinaca
i te 2 titule vracene ali nisu vracene pare kao ni 2 godine igranja u kupu sampiona. tim potezom vi dobijate 5 godina za redom igranja kupa sampiona i jedne osvajate.
Jesu vraćene, ali nije trebalo da se vrate. Ako si fer, priznaćeš. Celo kolo je bilo izrežirano, Završavaju se utakmice po 5:5 da bi ovaj uzeo titulu (ili što brat Kadu kaže - Ćitulu) najboljeg strelca, asistenta, pa dele bodove kako bi opstali i jedni i drugi, pa za Evropu i šta ja znam. A vi počinjete tekmu 15 minuta posle svih da bi jedan vaš dobio cveće jer ide u neki drugi klub, pa se izljubiste tu i dobijate taman koliko treba. I, kad se tražilo da se ponovi, vi niste hteli, iako su sa svih strana stizale pretnje, savez je ostao pri odluci da se ponovi i oduzeli vam bodove jer ste odbili to. Posle došlo do promena i dali vam titule i opet Zvezda kriva, iako Zvezda nije ni bila šampion sledeće godine, već neko drugi.
Coki je rekao da nije izvrsena fuzija.
A i to cu ti reci i ja, posto fuzija znaci da od 2 tima nastane jedan, sto kod vas nije slucaj, jer KK Crvena Zvezda i dalje postoji, a u stvari je samo FMP promenio ime (i Coki je sam rekao), a onda je kao dobio na pravo koriscenje imena Crvena Zvezda i onog grba koji lici na grb KK Crvena Zvezda.
Dakle, niste se fuzionirali, vi ste FMP. Gazda vam je Coki, i to je njegov klub. A sto se para tice, on je u principu pristao da vrati deo vasih dugova do 2015,a da se posle sami snalazite.
Navijaci su vasa omiljena prica. ZABOLE ME KURAC ZA BROJKE NA STADIONIMA, ZABOLE ME KURAC ZA ZARANJENE, GROBARE JUG, FIRMASE , INVALIDE , DELIJE SEVER , CETNIKE. To je samo u vasim glavama. Pricamo o uspesima klubova, a tu se ne pominje rec NAVIJAC, posto se ne dobija ko u tablicu 3 na karte (odnosno u ovom slucaju 3 na navijace), ne dobijaju se poeni za najmanje zutih kartona i tako ti kurci. Jebe nam se da li igramo na iznajmljenom ili nasem stadionu.
Koga bre bole kurac za te nefudbalske price? Samo cigane je briga.. Doduse, niste marili o tome kad ste bili osvajaci titula, al kad niste ,to je itekako bitno.
Cemu pitanje o vlasnistvu stadiona Partizana OVDE?
зашто одговарате овом кмету? зашто ти километарски постови? до пре пар месеци се за прозивање на туђој теми добијао бан, сад ремац диго муда, пацови видели да је преименовао тему за дерби, па дошли овде да кењају. њих ће ова изгубљена титула много више болети него нас њихових 5! и боли ме курац што је намештено првенство, и они су маму им јебем ненормалну!
кад чоек не јебе 5 година, мислиш да после тих 5 година бира пичку коју ће да јебе? не вала, него јебе шта стигне, е тако и ми, не занима ме начин на који ће да освоје, ал освојиће, а мишевима ћу цео живот да набијам да су испустили -11, семе им се затрло!
јанпи, ти си кретен, свако добро теби и твојима
Promašio si temu Gazimudo. Niti je tema KK Partizan, niti KK Crvena Zvezda. Ne treba da budeš preterano bistar da bi to shvatio.
Arhitekton prži!
Što se tiče pet titula, svaka čast. To je najveći uspeh u istoriji vašeg kluba, a simptomatično je došao u momentu kada mi proživljavamo najgore godine u istoriji našeg kluba.
Inače, ja ne osporavam ni jednu vašu titulu, samo je jasno da ste do tih vaših najslavnijih dana u istoriji kluba došli samo zato što smo mi bili mnogo loši, a ne zato što ste vi dobri. O tome govore i vaši uspesi sa Nefčijem i Šamrokom, pa i sa ostalim kelnerima i drugim fudbalskim parazitima.
Na kraju, barem mene ne boli tih pet smrdljivih titlula koje ste osvojili, već me bole godine u kojima mojim klubom upravljaju seljačine iz Sopota i ostala govna, te su ga srozali najniže, na samo dno, odnosno do tačke vaše petogodišnje dominacije. Od toga fudbal ne može niže.
Može jedan lock ođe, čoek sve reka'.
Mudonja, itekako je bitno koliko nas ima. Za mene nema ništa lepše nego kad dođem na stadion svog kluba koji je u kurcu i vidim 30, 40 hiljada ljudi koji urlaju i raduju se svakom golu. Ja tamo ne idem da vidim neke Kasalice, Pantiće, nego idem jer volim da pratim klub za koji navijam i to mi je super način da ubijem par sati ili ceo dan sa društvom. To što vi izgubite jednu utakmicu i odma' se tera uprava i što vas došlo 300 na tekmu sa Borcem u kupu, nama ne smeta. Naravno da ćete govoriti da je to skroz nebitno.
A što se tiče priče da smo mi FMP, jok. Pogledaj Prvu Ligu Srbije, eno ti ga FMP tamo. 2015. se Zvezda, bez ikakvih dodataka vraća, sa Ćokijem na čelu, bez ikakvih dugova i kreće jebada. Bar se nadam. I taman opet imamo priliku da gledamo jebačke derbije u košarci gde može svak svakog da odere, vi opet jedete govna i hoćete da ne postojimo. Ako smo FMP, onda ćuti, šta vrištiš toliko oko kluba koji vam nije neki veliki rival? Eno, Sloboda vam uzela bodove, idi njima reci da su Sevojno.
Sympathy, ti si stvarno budala da odgovaraš na ovako debilna pitanja pojedinaca
Mrzi me d'učim. :)
Sad dosta kenjanja, ako neko hoće normalnu priču, tuj sam.
Начитао сам се разноразних срања од стране овог медиокритета али ово је јебена победа. Јеботе, нама наместили 5 сезона да узимамо титуле и ми смо кад тад морали да освојимо Куп Шампиона, јеби га. Ево и Нордсјаландадасдгдсф из Данске прошле године ушао у ЛШ, значи ако настави да постиже добре резултате у Данској за 5 година има да прскају по Барселони.
Мени се сере од последњих десет година нашег клупског фудбала. Од намештања и слично, али бих повукао ову паралелу:
Звезда је купила титулу, а Партизан је продао исту.
Дакле, ако се пребацимо на јебање, ми купујемо - ви продајете. Лако је закључити ко је ту курва. ИШ СОВЕ ТЕМЕ КУРВЕ И ЛИЦИМУРИ.
Елем, треба закључати обе јебене теме и овог што гази муда бановати трајно. Не јер крши правила теме и договор, него зато што:
http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/804/images.jpeg
И затрти сваки траг постојања истих јер су људи почели јебено да смарају. Притом, нема пуно нормалних правих навијача овде.
Ja sam započeo raspravu mojim postom i izvinjavam se.
Najbolje da ovako ne ulećemo jedni drugima na teme.
Ponavljam, moj kiks.
Inače pred Derbi se otvara nova tema za fudbal. Mislim da će biti zanimljivo.
Zamolio bih navijače Partizana da ne ulaze na ovu temu, osim u slučaju da nešto neće ono baš najnormalnije da diskutuju.
Нема у нашем првенству толико намештања као што ви мислите, има али је минимално. Не у задњих пар година и не у првој лиги.
Одлично познајем Милорада Мажића, ово вам је информација из прве руке. Него нам је фудбал везан за политику, па кад нека странка упумпа новац у неки клуб, тај и побеђује. Онда дође друга странка и финансира други клуб и то је то.
Пропаст у сваком случају.
Džoni, iskreno, jesmo mi kenjali po vašoj temi ko što ste vi po našoj?
Kažem, moja greška, ja sam započeo i treba da stane. Bolje je kada nema mešanja ma šta se dešavalo na terenima.