FK Crvena Zvezda

1. Italijanski mediji navode da bi Stankela mogao da se vrne u Zvezdu...Mada, kažu da je malo vjerovatno, ali...

Ja bih bulju svoju dao da se desi ovo. Makar dosao sa 40 godina. Ej, Dejan Stankovic! Koga mi ne cenimo, majko moja... Ma sta sa 40, sa 45, opet bih mu kitu ljubio kad bi dosao...

2. Evo ga opet, bvdlga i Stankela.

3. Pa ljudi ocigledno nisu svesni koja je to velicina od igraca, moram da im pojasnim! :D

4. O jeb'o ih više Ninković, nek dođe više da odigra tu sezonu pa da ga oteraju. Kao da je Skols jebeni pa ga toliko najavljuju i čekaju.
    http://www.sportal.rs/news.php?news=103188

5. http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4107-osam-dresova-pume-u-prodaji-za-godisnjicu-marakane-specijalne-garniture.html

Ови наши само рекламирају нове дресове, још и неке споцијалне гарнитуре, а који играчи ће их носити, то је ваљда мања брига. Једне новине пишу да је Нинковић већ звездин, сутрадан Нинковић каже да му Звезда или није, ији јесте опција, али резервна. Сад и Станковића враћају, а што ће цео тим да нам оде скоро за џабе, што због тужби, што због ниских обештећења, то ником ништа.

6. Па Ракић је Гробар! Још док је играо за ОФК Београд, говорио је да би волео да игра у Партизану. Па ваљда нам је Димитријевић био довољан, доста више са декларисаним Гробарима. Да ли су ови из наше управе нормални? Ракић више није онај нападач што је некад био.

7. Pa i Lazović je grobar

8. kakav je to rakic napadac nekad bio?k'o i sada je.igrac za nasu ligu.

9. Znao sam! Doveo ja njega u menadžeru čim se pojavio krek. Koi sam skaut.

10. rakic svira gitaru,pa ce biti zanimljiv na pripremama,na onim sobnim ispijanjima alkohola.

11. Sanitarni čvor
    rakic svira gitaru,pa ce biti zanimljiv na pripremama,na onim sobnim ispijanjima alkohola.

Замисли да је остао Милан Јовановић код нас. Па он се не би трезнио на припремама. :))))))

12. доста више са декларисаним Гробарима

Ма немој? А колко их је само прошло кроз Звезду у последње време. Жигић, Лазовић, Димитријевић, Кировски, Пантић, Крнета, сви су они (били) гробари

13. Ne možeš reći da je Žigić bio grobar. Znači ne možeš.

14. За Жигића и Лазовића стварно не верујем. Знам да су и за Нинкова говорили да је Гробар. Иста ствар је и са бившим и садашњим играчима Партизана. Прича се да Немања Томић и Никола Нинковић навијају за Звезду.

15. Никола Нинковић

Овај је убедљиво највећи гробар у Партизану. Човек је плакао кад су изгубили онај дерби прошле године :)

16. Ne možeš reći da je Žigić bio grobar. Znači ne možeš.

ооо да, веруј ми :3
    он је заправо дошао код нас из јединог разлога јер му је управа тадашња купила трактор за ћалета! без обештећења, коштао нас је само један трактор од 3000 евра!

17. Лазовић је (био) гробар 100%, зна цео Чачак.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.