FK Crvena Zvezda

1. Pa dobro šta očekujete da su svi igrači koji igraju u Czv cigani, znači kad kupuju igrača pitaju ga za koga navija.. To je posao brate, da sam cigan koliko oćeš ako dodje poziv Partizana idem u Partizan, samo degenerici useru karijeru jer neće da igraju za klub koji ne navijaju pa na kraju završe u Avganistanu. (EDIT: Azerbejdžanu sam mislio)

Lazović je na trening Borca jednom došao u dresu Partizana koliko se sećam.. A znam i da je Darko Kovačević žešča grobarčina

2. Што потврђује силно клабинговање са савом милошевићем и оним говном из блаца, ћурчићем

3. Zvižduk Sa Pintua "upalio" Zvezdine motore

хахахаха јој кад крену са оваквим насловима пред сваку нову сезону узео бих конопац и обесио се.

4. Jadni Pinto, ode mu karijera u 3 pičke materine, nije svjestan gdje je doš'o...

5. Brate, ako je ovo onaj sto ja mislim da je, on je dobar igrac, bar sto sam gledao protiv Grobara... No, videcemo kako ce se kod nas uklopiti, posto se retko koji stranac uklopi..

6. Овај лик је змај. Тешко да ћете га довести.

7. Pa po ovoj vesti mi se cini da je vec doveden, nije kao nagadjanje, cim ga vec zovu drugim pojacanjem i kazu da ce se pojaviti u sledecih par dana. Naravno, dzaba dolazi, ako ne nadju jos jednog normalnog stopera, recimo IBRAHIMA GAJA, kome je istekao ugovor! HOCEMO GAJA!

EDIT: Poslao sam i email da mu ističe ugovor, na njima je sada da li će ga dovesti ili ne. Jebem ti sve, kad ja moram da im radim prelazni rok...

8. ВРАТИТЕ ЏОНА ТУТОРУ!!! ЏОН ЈЕ ЛЕГЕНДА!

9. EDIT: Poslao sam i email da mu ističe ugovor, na njima je sada da li će ga dovesti ili ne. Jebem ti sve, kad ja moram da im radim prelazni rok...

Neko mora, ćuti i trudi se.

10. Neko mora, ćuti i trudi se.

APELUJEM NA SVE LJUBITELJE, SIMPATIZERE I NAVIJAČE FUDBALSKOG KLUBA CRVENA ZVEZDA, DA URADE ISTO!!!

ALE ALE, IBRAHIM GAJ ALEEEEEE!!!
    http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/357/v135718p0.jpg

EDIT: ŠALJITE MEJL, ŠALJITE MEJL, ŠALJITE MEJL, ŠA-LJI-TE MEJL!!!!

EDIT 2: http://sportal.rs/news.php?news=103432 TAKOOO JEEE! HOCEMO IH SVEEE; I IBRAHIMA GAJA! GAJ ALEEEEEE, ALE ALEEEEE, IBRAHIM GAJ ALE!!!

11. Poslat jedan veoma ljubazan mejl. Ako mi ne odgovore jebaću im mamicu.

12. I ostali, nemoj da vas mrzi. Evo ja nagovorio jos 10 ortaka da posalju! ALE ALEEEE, GAJ ALEEEEE!

13. BOLJE NJEGA DA DOVEDEMO NEGO DA PLAĆAMO ODŠTETU ZA NEKA PAVIJANE. GAJ ALE ALE

14. Šta time pokušavaš, da vratiš Gaja u Zvezdu, ne kontam... Ispade još i da je neki kvalitet a isti je level panja kao i Pantić ili Maksimović..

15. Za nasu ligu je covek objasnio, i igrama za klub i odnosom prema navijacima i klubu. Daleko je bolji igrac od ove dvojice, bar po prikazanom. Realno, ne mislim da cu ga ja vratiti u Zvezdu time sto sam poslao e mail, i sto je to ucinilo jos par ljudi, ali je bar sprdnja... Mada, nikad se ne zna, mozda neko i procita to. U svakom slucaju nam ne bi skodio ekipi...

16. Ne sećam se daa me je on nešto previše razočarao ali i da je klasa neka nije.. Doduše igrao je sa Tutorom i Slavoljubom koliko se sećam pa mu se može i oprostiti..

+ ima 35 godina što je i za štopera previše.

17. Sanšajne, da li si ti svestan da mi nemamo ni jednog štopera u ekipi? Znači bukvalno ni jednog. Nek' dođe makar bio zamena...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.