FK Crvena Zvezda

1. 5 комада без Митра. Ау.

2. Na momente igramo katastrofa, na momente perfektno. Ne moze da se ukombinuje odbrana. Juce smo imali srece, ali realno, posle tih 20 min, Napredak nista nije imao, a mi smo imali bar jos 4-5 sansi za gol. Protiv Javora ne zelim da pricam. Onoliko stvorenih sansi za poluvreme nismo imali za proslu celu sezonu, ali kad nece da udje- nece. Posle se izglupirao Martinovic i kita. Ja sam rprezadovoljan Slovencem. Milijas ne moze da se prepozna, ja ga gotivim do jaja, ali bukvalno kao da je drugi covek. Od coveka koji jedini daje i namesta golove, igra sam, do coveka koji ne ume da primi loptu. Treba nam da se probudi, i onda cemo jos lakse stvarati prilike. Kasalicu izbaciti, opet pada smrdljivo govno,sve mu jebem. Igrati sa dva spica, probati tok Peruanca, bolji je sigurno od ovih, uklopiti ga sa Martinovicem, i sibaj. Sasvim pristojan tim. Sto se tice ovog Rajkovica, ok, brani decko dobro, ali ne treba ga sad dizati u nebesa. Sigurno da ce dobiti sansu, mozda ne ove sezone, ali vec od januara ako Bajko ode, ili one tamo. Ima 18 godina, sta hoce koji kurac, neka ceka malo..Ovaj Gogic mi nije jasan, ali ajde... Spicevi moraju da nam prorade, i obavezno, igrati sa dva. I DEKI KAPITEN DA SE VRATI JEB'O MU JA MATER, STA SE OPRASTA KOJI KURAC, UMESTO DA DODJE OVDE DA BUDE DOKTOR!???? DEJANE OPAMETI SEEEEEEEE!

3. Ала ми селектирамо. СЛАВИША АКО ОВО ЧИТАШ НЕ СЛУШАЈ ИХ САМО ФУРАЈ ПО СWОМ. МWA.

Ало бре Партизан са овим богаљима метне 5 комада, ја сам до јуче гајио некакву наду, али од данас..Ако дамо неком 4 гола до полусезоне узимамо титулу. Потписујем. Ал се бојим да нисмо способни.

4. moramo nekog da zestoko jebemo makar i malu mostanicu u kupu

5. Ја гајим чврсту наду да ћемо успети да одбранимо друго место од Војводине.

6. ja sam rasan
    moramo nekog da zestoko jebemo makar i malu mostanicu u kupu

Probajte sa saopstenjima, njih jedino uspete cvrsto da jebete.

7. što ste svi takvi pesimisti?!
    bar ćemo sledeće sezone bez bilo kakvog pritiska moći odraditi pripreme dok se partizan, voša i jagodina budu patili u evropi

8. glodari dosli da nam puse kurac

9. Ma jebo ti tih 4 ili 5 komada u mreži, nek mi igramo ovako 1, do 2 gola po meču najviše i da uzimamo po 3 boda i milina. Žonpi stil.

10. pa tu si upravu . ali kod pizona smo igrali go pa bunker a ovde ocemo jos koji go ali ne mozemo

11. Е овде је Расни у праву, Жонпи је свесно играо на резултат сад покушавамо али не иде, мада бих сад потписао да до краја све буде 1-0 само да узмемо титулу.

Што се тиче ове приче за Рајковића и Гогића, кад сам прочитао да овај други има 28,29 година сморио сам се, сада нам требају само проверени играчи (у шта максимално сумњам да овај Гогић јесте) и клинци који су ектра таленти ( што Рајковић јесте). Надам се да знају шта раде!

Ja ga nešto i nisam gledao mnogo, svega jedan dva puta u repki i nije bio ništa bolji ali ni ništa lošiji (što je teško) od ostalih, čast izuzecima. E sad, ovoliki ugovor...

За Фејсу..па то је проблем, дечко је на нивоу Свемоћног Лоле Смиљанића ако не и гори, и шта сад треба да очекујемо трансфер Лоле у ПСЖ за 10 милиона, комедија.

ОФтопик али трансфер овог Фејсе ме копка већ пар дана..

12. ali mene zanima sta cemo sa bajkom driblerom

13. АХГХХХХХХХХХГАГАГГААХххџагџгаџгагџАГГГГГГГХХХХХХХХХХХХХХХХХ

МАЈМУУУУУН

14. http://www.youtube.com/watch?v=yBj08-XB9nA
    hahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahah
    hahahahahahhahahahahah
    hahahahhahaha
    jahahahah
    hahaha
    hah
    hahah

15. ПАДАМ СА СТОЛИЦЕ!!! О МАЈКУ ТИ ХАХАХАХАХАХА

НИКО НЕК НЕ БРАНИ АЈОООЈ

16. АХГХХХХХХХХХГАГАГГААХххџагџгаџгагџАГГГГГГГХХХХХХХХХХХХХХХХХ

МАЈМУУУУУН

Тад су га ваљда Короман и још неко пржили да нема муда да три пута на текми уђе у дриблинг. И опкладили се, ваљда добио вечеру. Или тако нешто.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.