FK Crvena Zvezda

1. JA VOLEO SAM TEBE UVEK, SAD JOŠ VIŠE VOLIM TE, SAD KAD SI NAJGORA NA SVETU, SAD KAD TI JE NAJTEŽE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=MdtZrwTlhko

2. Не смарај, Капун.

3. jebem im mater ustašku

4. Дарко Лазић је засрао ствар. Човек је штопер, а не може да скочи и избије лопту. Дани Алвешовић звани Геније би могао коначно да се пресели на трибине, јер би штетио екипи и да седи на клупи за резерве.
    Милијаш да игра кад се истрезни.
    Касалица и Милуновић само сметају на терену.
    Свака част Сремцима, заслужили су бод.

5. Нама је гашење једина нада, остаће сви без живаца.

6. ALE ALEEE! Pohvala za divnu amosVeru na stadionu, 40 hiljada ljudi, pregrst golova! Nema veze sto nismo dobili, bitno da je publika uzivala, zbog nje se igra fudbal! Bod po bod-tri boda, to je taktika kojom se vodi nas veliki trener Slavisa! Veceras je pobedio fudbal!

7. UUUUUuuuuuu al vam je pokvario slavlje

8. Cuj pokvario...Ulepsao! Pa uvek je bolje video cetiri gola, nego tri... Divno fudbalsko vece na Marakani!

9. :D
    posro vam se u tortu lik, realno hehe

10. У ствари било би још боље да су Пећинчани славили 2:5. :)

11. Johnny Kurajber

AHAHAHAHAHAHAHA SIPAJTE SREMCI KURVA JE NEROTKINJA!!!!!!!!!

pre 44 minuta

LOLOLOLO

12. bvdlga
    ALE ALEEE! Pohvala za divnu amosVeru na stadionu, 40 hiljada ljudi, pregrst golova! Nema veze sto nismo dobili, bitno da je publika uzivala, zbog nje se igra fudbal!

Bod po bod-tri boda, to je taktika kojom se vodi nas veliki trener Slavisa! Veceras je pobedio fudbal!

Брате... Побогу... Је л' ти ово озбиљно?

13. Ozbiljan sam kao Slavisa "Lipi" Stojanovic... Ovo "Lipi" moze i zbog imidza, a i zbog fudbalskog znanja!

14. Aće vam Anđus guzove pomjerati ahahahah

15. Море ове балване не би знао ни Мурињо да води како треба. Код мене у завичају постоји један стари израз: Од говна се дирек (стуб) не прави.

16. Jebem im ja majku u pičku svi kolektivno. Govna jedna, 40 'iljada ljudi došlo da ih gleda, 50 godina Marakane i oni igraju ko pičke. I ajde što igraju ko pičke još ispuste prednost od 2-0. Pa mogli su barem da nameste ovu tekmu, barem da se ne brukamo na ovaj dan.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.