FK Crvena Zvezda

1. Što niko ne pita Vučića jel nam dao titulu?

Nema razloga. Dao vam je. Ništa vi niste uzeli na sliu niti izdominirali, jer ste pederčići koji su se osilili pošto su postali državni projekat i kupovina socijalnog mira za pičkoustog pedera.
    Kao navijači ste toliko iskomplekisrani i pojedeni da i ovo slavite, malo ovog spermića što vam je Vučić dao i navijate za tuđe privatne klubiće iz predgrađa.

2. Nema razloga.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Ja sam ovo pročitao kao "nemamo muda".

3. Jebemo u karlingu frajeri smo pravi
    Grobari što boćaju sede nam na kari.

U ragbiju smo šampioni bili više puta
    A u stonom tenisu vam uleti kita ljuta.

4. A što vi niste muškarčine da nam zavarite cigansku dandaru preko usta kad već pederski kraduckamo?

Dobili ste dandaru prije par dana, zar ste već zaboravili? :D

5. I TO OD KOJIĆA I NIKOLIĆA JEBEM TI RATE MAJKU :D

6. Dobili ste dandaru prije par dana, zar ste već zaboravili? :D

Kakva dandara tako se i pamti

7. HIljaaadeee porukaaa, al' nijedna nije kurvi pomoglaaaa, umestoooo pehara, u rukama ce biti.... a neeee. Mora tekst da se promeni!

Bravo za momke delije kako su odigrali ovo prvenstvo, cak smo ga i ucinili zanimljivim, dali smo samo 3 penala, od 9, da se ponadaju i jos ih i u derbiju pustili, ali dzaba....

UZMI TOLE SEDMU TITULU, SEDMU TITULU, SEDMU TITULU!

8. Samo slavite vi ovo, više govori o vama ko ste i šta ste nego bilo šta. Osim navijanja za FMP naravno. To je ljaga veka.

Bole nas kurac. Toliko smo vas uništili da i ove pederluke slavite.

9. Samo slavite vi ovo, više govori o vama ko ste i šta ste nego bilo šta. Osim navijanja za FMP naravno. To je ljaga veka.

Bole nas kurac. Toliko smo vas uništili da i ove pederluke slavite.

Reče čovek koji navija za Partizan... Svaka čast na debljini obraza, posle onih šest titula ja ne bih smeo iz kuće da izađem.

10. Dzoni, kako je to odjednom prvenstvo postalo neregularno, nakon 7 godina? :)

Kao sto ste vi slavili vase titule, tako cemo i mi nase. Ta prica o unistenju cuvaj kao bajke za malu decu, posto i sam znas sta sledi u sledecim godinama. Ali opusteno, naci cete vi neki alibi, kao i uvek. :)

11. Jeste vi to u fazi poricanja?

12. Nije odjednom postalo. Ono kada je Pižon bio trener krali ste k'o nezdravi, ali ne ovoliko. Ovo će vam biti oduzeto jer je najveći lopovluk u istoriji spskog fudabala. Šajber je nula za ovaj vaš gej-sektaški lobi.

13. Pre će vaših šest trofeja biti oduzeto nego ovaj vaš jedan.

14. Dobar dan, đeste Cigani, đeste Glodari.

15. Pa zna se da je nase prvenstvo neregularno. Svake godine ima 3 za 3 poklanjanja bodova za opstanak, namestanje.... Ali vama je prvenstvo bilo ok dok ste vi osvajali. A sada samo kukate, neregularna titula... Titula je nasa , a vi mozete samo da placete. I sad vi kao pricate o postenju. A kup protiv Vojovodine? Njega ste slavili. Zato ne serite vec se spremajte za Ligu evrope i za sledecu sezonu.

16. Pederi, sektaši i lopovi. To ste vi.

17. Odo sad na temu fk partizan da nadjem vase slavlje posle osvokenog kupa protiv Vojvodine. Koje godine je to bilo? Ja msm 2011.

18. Ajmo Delije, ajmo Grobari, ajmo Radovci, ajmo ćetnici

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.