FK Crvena Zvezda

1. Ne igra se na JNA ovo kolo.

2. polusvet okupljen oko JSD partizan su jedina bića dovoljno bedna da bi radije rizikovala neku povredu svojih igrača na potopljenoj subotičkoj oranici samo zato da bi protivnički navijači pokisli na proslavi titule nakon neminovne pobede nad rivalom.

ali ako stvarno veruju u to da je kolo odloženo da bi bajko ispustio pehar iz dabl dekera na lepšem vremenu umesto po kiši onda ne znam, to je već za jednu ozbiljnu psihološku analizu

3. Ma nije bitno to. Na 2 i po stadiona bi moglo da se odigra uopšte a oni pizde. Trebali su da ih puste da plivaju na gostovanju ko ih jebe.

4. ja sam rasan
    Када кренете у суботу на утакмицу, сетите се предходних 6 година. Сетите се наранџастих дресова, Севојна на Ђурђевдан, обрађене песме Буђав лебац, сетите се Дијаре на јна у 97 минуту, пенала Јагодине у сред Београда. Сетите се Дан Тане и његових гостовања на телевизији у својству председника клуба, одласка Бајевића са клупе пре завршетка утакмице, договарања на трибини да улетимо на терен ако дамо гол Јавору, чувања лопте код наше корнер заставице при резултату 1-0, гробарских фора после готово сваког дербија и сваке освојене титуле, сетите се трећег места иза партизана и Воше, безобразних цена карата за Кулу и осталих брлога где смо играли. А онда станите на трибину, погледајте око себе и видећете људе који су то исто проживели са вама, који су били ту када и ви и који су баш тако расли из дана у дан, из утакмице у утакмицу, из срамоте у срамоту, из године у годину. Запевајте из свег гласа заједно са свима њима јер то што ми имамо и што смо проживели, нема ама баш нико на овом свет! Будите најпоноснији јер сте успели немогуће, јер сте остали заједно када је било најтеже! Гомила нелогичних потеза због љубави

Кад кренете у суботу, сетите се смрљивог Кевина Ганериа који нам је у Стразбуру дао гол у 93. минуту (а који је дао одлучујући гол из пенала за Севиљу пре неколико минута). Сетите се и она два балвана, Дудића и Бишевца, које је тада надскочио тај исти Ганеиро са својих метар и велика жеља да порасте. Сетите се Ранђеловића, најгорег голмана у историји, и његових глупих голова примљених против Левадије и против Бајерна кад му га је Крос завукао пославши му најспорију могућу лопту. Сетите се и балвана Туторића који је погрешио у 89. минуту прве утакмице против Глазгов Ренџерса кад смо због њега изгубили 1:0 као и његове грешке против Славије. Сетите се Мореириног гола у 97. минуту кад је утакмица продужена док Партизан не постигне изједначујући гол. Сетите се Психољуба - капитена, који је аутоголом одвео Слован даље и његове грешке у дербију због које смо изгубили дерби исте године...

И да... Стварно су нам били одвратни они наранџасти дресови. Да су бар били златни па 'ајде...

5. polusvet okupljen oko JSD partizan su jedina bića dovoljno bedna da bi radije rizikovala neku povredu svojih igrača na potopljenoj subotičkoj oranici samo zato da bi protivnički navijači pokisli na proslavi titule nakon neminovne pobede nad rivalom.

ali ako stvarno veruju u to da je kolo odloženo da bi bajko ispustio pehar iz dabl dekera na lepšem vremenu umesto po kiši onda ne znam, to je već za jednu ozbiljnu psihološku analizu

Nemoj Dvajte, stani, odbili su direktivu.

6. direktiva je jedna od top psihoza koje sam pročitao, klasična grobarština lolo

7. Е што хејтујете толико наранџасте дресове? Мени су баш били кул, мајке ми

http://www.sportskacentrala.com/fudbal/zvezda2006-07/igraci2-nikedres.jpg

8. ni meni nije bio toliko grdan ko što se ljudi žale
    samo da je manje drečava nijansa narandžaste bilo bi bolje

mada treći dres je potpuno nebitan, nose ga par puta u sezoni i to je to. ovaj teget je skroz ok a ni plavi nije bio loš

9. I jebemo u subotu. Seckaj papirice!

10. Ајде не кењајте, да ли сте нормални јеботе ? Наранџасти дресови су највећи трансфер у скоријој прошлости, а било их је пуно.

11. мени су већи трансфер Лукићева два саопштења на дан

12. da su narandžasti dresovi najveći transfer bilo bi do jaja

treći dres ko treći dres, eksperiment koji je propao i šta sad. neki su nosili i roze

13. Нисам нешто тада био против наранџастих дресова, мада ми се нису допадали, али што више године пролазе, све су ми одвратнији. Види Басту и Перовића као два комуналца.

14. eksperiment koji je propao

Ко каже да је пропао, виш да су нас копирале ове сисе фенсерске
    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2013/09/12/13977550/Real-Madrid.jpg
    КОПИ ЗВЕЗДА
    ПАСТЕ РЕАЛ

15. lolo

meni su ovi realovi dosta gadniji, vuče na žutu malo, kao žumance

16. Bejl isto neki narkoman

17. Бурзо Марадона хахаха

18. , договарања на трибини да улетимо на терен ако дамо гол Јавору

Jebote, koliko je ovo bilo do jaja! Kao danas da je bilo. Samo sto nije bila fora da se uleti na teren, kenjkaju, vec da se, posto je sipka bila na sredini, a tribini na gore, da se svi sjure do kraja tribine, kao u Argentini... Meni je taj period bio dosta zabavan, sa anannananan pusi ga Dan Tana i ostalim pesmicama.

Ali pojedi govno sa krpeljom. Pa daj jebote, da li je realno, ja ne ve-ru-jem! :D :D :D

Nego, vidim Nadj nesto sere, kao kako znaju da ce da dobiju Ofku... Njemu niko nije rekao da je prvenstvo namesteno?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.