FK Crvena Zvezda

1. Gledao sam stranicu i to su neke komunjare, neki kurac

2. A što se tiče ubijenih navijača, bolje da pamtimo Acu, a ne Dunjića.

3. Nema puno faca kojih mi ne bi bilo žao da crknu, a među njima je i ovaj Dunjić. Koliko odvratan lik, ne vjerujem.

4. A Onjilo napokon počeo da se isplaćuje.

5. ЈЕСАМ РЕК'О! ЈЕБЕНА ГОВНА!

6. nisu se setili da ne pevaju zbog podavljenog naroda
    o seme im jebem

7. Dođe mi da ne idem na utakmicu sad.

8. udovice narko dilera
    što ne zaćute zauvek

9. Da li su bre realni... Pa kad se setim samo na F4 vaterpola na polufinalu kad su mu pevali pola sata. Svi popizdeli bili...

10. аха, сто посто ћу сад да идем на текму да бих ћутао за овакву битангу и криминалца. нека су му пресудили, 40+ кривичних пријава је имао, ово је адекватно одмерена казна.
    исто као што сам певао песме за мишића кад сам ишао на север, јеб'о их он, дегенерик малоумни, тако ћу и за овога да ћутим, одма' сад. нешто се не сећам да је било за богданова ишта организовано, размишљам да л' сам и тад бојкотовао.

11. ово је адекватно одмерена казна.

Права казна би му била да је туцао камен једно 40 година, али јбг. Стварно туга од трибине, док гине поштен свет, они би да одају почаст наркоманској јајари.

12. Права казна би му била да је туцао камен једно 40 година, али јбг

+1

Upravo ovo

13. Какав год да је био, тај човек је увек био на Северу, на свакој утакмици. Ако су они који су уз Звезду на свакој утакмици тако одлучили, не знам зашто бисмо се ми који одемо на 3-4 утакмице годишње бунили нешто. Ако не желиш да ћутиш нико те не тера да идеш на утакмицу.

14. Ако не желиш да ћутиш нико те не тера да идеш на утакмицу.

ajdeeeeeeee?

15. Иди код расног и објављујте ретардиране статусе на фб, окани ме се.

16. Какав год да је био, тај човек је увек био на Северу, на свакој утакмици. Ако су они који су уз Звезду на свакој утакмици тако одлучили, не знам зашто бисмо се ми који одемо на 3-4 утакмице годишње бунили нешто. Ако не желиш да ћутиш нико те не тера да идеш на утакмицу.

Bio sam na tribini kad je šipka bila na pola severa, 3 hiljade ljudi bilo, treći smo na tabeli završili. I sad treba da ćutim pola sata kad sam dočekao titulu posle toliko vremena. A neće da ćute zbog žrtava poplave.

Isto je priča Bogdanov vođa kurac palac, a pre Đenove niko nije znao ko je baja.

Sere mi se od tih viđenih navijača koji voze Audije.

17. Иди код расног и објављујте ретардиране статусе на фб, окани ме се.

okani se ti mene
    ko si ti bre da određuješ ko će dide da gleda zvezdu