FK Crvena Zvezda

1. Ништа ја не одређујем, можеш ти да певаш, лудујеш, али ћеш вероватно после тога завршити у Ургентном.

2. A i mislite li stvarno da će ceo stadion ćutati pola sata?

3. ma da, 30.000 ljudi će biti likvidirano
    u slavu herojske narkodilerske svinje

4. Ћутаће север сигурно. Ни ја се не слажем са тиме, али тако је како је.

5. Jebiga. Samo mi da pobedimo.

6. golema će to zajebancija da ispadne
    pazi šta ti kažem

ostale tri tribine nema šanse da ćute

7. Pička im materina, jebo ih Dunjić usta. Trebalo bi narod na zapadu i istoku i da se skupi i navija čovečanski, pošto će slepci sa severa da slepo slušaju mutave vođe...

8. Pa jebeno bi im bilo da ne slusaju, pola severa su degenerici. Uh sto ja ne podnosim navijace, govna obicna.

9. Taj rad, biće ko na basketu pre par godina... Sećam se jebote, igrali nam Mile Ilić i kompanija protiv Cibone i krene par likova ispred mene da pevaju ZVEZDA MI JE SVEEEE kad se odjednom stvori pešes tepača koji bi ih pojeli za 4 sekunde i samo im rekli "Tišina". Ovi ljudi jadni se zabezeknuli i seli i nisu pisnuli do kraja tekme.

10. STOP REPRESIJI "NAVIJAČA" NAD NAVIJAČIMA

11. Ако због Дуњића буду ћутали 29 минута онда кад умре Миле Србин морамо ћутати целе две утакмице.

12. kao što rekoh nekoliko desetina strana ranije, zbog ovakvih stavri ne smatram se više delijom nego navijačem. Jebem ja njima mater, umesto da navijaju politizuju stvari. Mrš bre

13. јебени мајмуни набијем их на курац

14. Нема од тога ништа бре. Ко је луд да ћути тамо пола сата

15. Na ovoj 666 stranicu cu da porucim svima da mi se najedu govana. Da cutimo , da cutimo? Pa jesu li oni normalni. Boli ih kurac za zvezdu. Ja idem na zapad da pevam, ali ako nece biti koreografije i ako ce biti setalica za njega razmisljam da uopste ne idem.

16. Treba da se podelimo. Pa da budemo kao grobari. To je realnost.

17. Nije realnost jer su oni podeljeni na dve velike grupe, a mi bi se podelili na par vođa sa par njihovih ortaka i ostatak severa. E sad da smo pametni i da se ujedinimo protiv tih retarda i da slavimo titulu ko ljudi

18. Pa zbog tipa 20 debila da 40 hiljada ispasta? Jer se ostali boje tih 20 pa su i oni kao za Dunjica.

19. Sever je tu zbog zvezde a ne zvezda bog severa!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.