FK Crvena Zvezda

1. макар не идем на запад, уопаааааааааааааааааа

2. Bolje i na jug da idem nego da sedim i cutim pola sata OPAAAAA

3. šiba svaki dan zemunskieeeeee klan čedanarkomaaaaaaan

4. велиборееее велибореее радикални синеееееееееее

5. Cokula oce li praviti barjak?

6. чуј барјак
    ја цртам ево шеталицу 72х58 са вељом како маше утоком, са страна ће бити црни најлони (у жалости смо јбг) а парола доле ЧОВЈЕК УМИРЕ ДВА ПУТА, ПРВИ ПУТ КАД УМРЕ ДРУГИ ПУТ КАД ГА ЗАБОРАВЕ - ВЕЛИБОР ДУЊИЋ!
    онда се спушта шеталица а испод ње транс РАСНИ ПИЧКО ДЕЛИЈЕ СИ ИЗДО уз скандирање расни педеру напуши се северу

7. Kazu prekosutra utakmicama. Nemoguce.

8. Јебала те утакмица у дупе баш па тебе!

9. Jel treba i ovde o poplavama da pisem?

10. Да л' сад стварно неког заболе курац за утакмице?

11. Ваљда мора да се заврши првенство пре финала ЛШ, данас ми тако рекоше. Ал то је код нас немогуће у овом стању, мада кога боли курац, мислим да ни играчи не размишљају толико о фудбалу сад. Евентуално Партизанови јер су у незавидној позицији.

12. http://hotsport.rs/2014/05/19/ukoliko-se-sezona-jsl-ne-zavrsi-do-30-maja-odluka-o-tituli-u-skladu-sa-propisima/

Pa mene recimo zanima da li ce se igrati za 7 ili za 15 dana.
    Zalim ja ljude zahvacene u poplavama, a od mog sikiranja sigurno im nista nece pomoci, das u crveni krst odecu, kupis hranu, a ako ti je neko od rodjaka ugrozen posaljes mu pare i sta ces vise.

13. Мислио сам на ово што каже Бач. Сачекао бих да се попуни стадион, па бих онда све ишћерао да рашчишћавају ово ђе нису напредњаци на власти и да пуне џакове.
    Неа ништа офузбала, неће се то ни играти.

14. Mada ja imam predlog ali ja sam golo mudo pa me niko nece poslusati.
    Na tekmi protiv ofka ne treba poneti zastave, ne treba imati koreografiju, ne treba paliti baklje i ne treba pevati. Na ogradi da bude transparent posvecen zrtvama poplava. Kad se podigne pehar tada samo aplauz i to je to. Ako ce vec za Dunjica da se cuti onda da se obelezi i za zrtve. Znaci svi sede, cute i kad se podigne pehar samo aplauz.

15. Добар предлог, ал Цокула ће да ћути за Дуњића, а ове ко јебе. лоло

16. Cokula ce do tekme istetovirati Dunjica preko celih ledja.

17. Dunjića je ispratila i ekipa fudbalera Zvezde, predvođenja kapitenom Nenadom Milijašom. Uz njega, obučeni u crveni dres su bili i Boban Bajković i Darko Lazović, kao i portparol Marko Nikolovski.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.