FK Crvena Zvezda

1. Nije ninković bezvrijedan, najpismeniji igrač u ligi uz sašu ilića, samo što je nejačak pa otpada ko slina dok je igrac kraj njega. Inače iz povjerljivih izvora sam čuo da dok je bio u Dinamu uzme avion za bg, kaže ženi da ode u karantin, i izudara kurčinom marinu tadić, a baš djeluje ko fin momak

2. Čini mi se da je Kadu na debiju dao ovakav sličan gol. Samo nije primio na grudi, to može samo LUKA JOVIĆ JEBOTE!

3. Samo da malog neko ne ujagmi do kraja kvalifikacija kao onog jankovica, što su govorili da je talenat

4. Ај не једите говна са малим, тако смо и ми и новинари дизали у небеса оног Филипа, више му се ни презимена не сећам, па мали диже нос и оде чим му нису легле три плате ЈЕР ОН ЈЕ МЕГАЗВЕЗДА СА ШЕСНЕСИПОГОДИНА И ВОЗИ ЂИПА БЕЊВЕЈА СА ТАБЛИЦАМА "ФИЛИП", НЕЋЕ ЊЕГА ЈЕДНА ЗВЕЗДА ДА ЗАЈЕБАВА!!1

5. onom filipu keva kurva
    grobarka

ovaj mali pošten dečko
    iz srpske
    spavo sbabom u gepeku
    kad je imo treninge i tekme

http://www.mozzartsport.com/vesti/cudesan-slucaj-luke-jovica-ili-kako-je-klinac-koji-je-spavao-u-gepeku-stigao-do-velike-pozornice/67871

6. Nije ninković bezvrijedan, najpismeniji igrač u ligi uz sašu ilića, samo što je nejačak pa otpada ko slina dok je igrac kraj njega. Inače iz povjerljivih izvora sam čuo da dok je bio u Dinamu uzme avion za bg, kaže ženi da ode u karantin, i izudara kurčinom marinu tadić, a baš djeluje ko fin momak

Pazi, Marina Tadić je širila noge kome je stigla. To znam, a da li je Nine jeb'o, to ne znam, ne mogu da kažem. Kol'ko su ti poverljivi izvori? Što se mene tiče nek' mu je alal ako jeste, ako nije, nek' mu je alal što je veran ženi. Što bi rek'o Bačje, "Marina Tadić vr' pička".

7. lupio sam, samo sam čuo da sse fudbaleri vole zatrkivati na nju pa onako kurirski odvalio

8. koi si informer mrljo ljol

9. ЛЕПРИКОНЕ, ЈЕС ТИ БЕШЕ НЕКОМЕ ДУЖАН ШАМАР ШТО СМО ОСВОЈИЛИ?

а?

10. koi si informer mrljo ljol

Trebao sam reći da mi je jedan pop odao tajnu , reko mu nine kad je ispovjedao se, a ovaj još za dokaz uzeo broj od marine tadić

11. Trebao sam reći da mi je jedan pop odao tajnu , reko mu nine kad je ispovjedao se, a ovaj još za dokaz uzeo broj od marine tadić

128 popova voli ovo

12. ЛЕПРИКОНЕ, ЈЕС ТИ БЕШЕ НЕКОМЕ ДУЖАН ШАМАР ШТО СМО ОСВОЈИЛИ?

Дужан ми је за дерби јесенас, исто тако дужан гајбу пива за претходно првенство.

13. I bilo mi čudno da je Nine jeb'o tako što je umesto u karantin seo u avion pa pravac kod nje.
    Ali nije mi čudno da su je overavali svi redom. To je tačno.

14. Samo da se mali Jović ne pokondiri kao Janković, Simić i slični, biće zvijer od igrača

I da, kolko zdapi moraš da budeš da zabraniš postovanje na temama suprotnog kluba kad vidiš da tvoj tim gubi titulu i kad vidiš da će ti džigerica iskočiti od pretrpljenog zajebavanja i nemoći.

15. Teško mi je palo što je Sloboda ispala. Sad neću moći da putujem deset minuta pešice da gledam Zvezdu.

16. Neverovatno mi je drago što je Sloboda ispala. Sad neću morati da čiitam izjave seljačkog prepotenka, između ostalog kako bi on "igrao osminu finala LŠ minimum, sa budžetom koji imaju blizanci".

17. Troluje Piskavac.

18. Посрећише се Јовићу ови наши ТАМНИ дресови. Лололо

Samo da se mali Jović ne pokondiri kao Janković, Simić i slični, biće zvijer od igrača

Па надам се да нема мама Љиљу као Филип Јанковић.

19. Piskavac je prirodno glup, da ne kažem retard.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.