FK Crvena Zvezda

1. чек, ви по једном голу закључујете да ће бити Марадона?

2. Ne bih da baksuziram ali većina naših igrača koji su se baš proslavili na debiju su se kasnije uglavnom loše pokazali. Na primer Kasalica, Janković, Mudrinski...

3. чек, ви по једном голу закључујете да ће бити Марадона?

najbolji igrač u omladinskoj školi u zadnjih iha-ha godina
    moramo i mi nekad nekog izbaciti, jebešmu mater

a i onaj potez je stvarno izgledao odlično.
    Jbg, malo optimizma, ne pamtim kad smo izbacili igrača iz omladinske škole da valja, sve nade polažemo sad u njega

4. није ни први ни последњи кога ће да упропасте паре и сплаварке

5. Bačje, c. Ako nečiju klinačku "karijeru" pratim, njegovu pratim. Pisali smo već o njemu, i gomilu linkova, vesti, golova, gledao sam ga i protiv njegovog godišta, i protiv starijih 2 - 3 god. da ga ne ureknem, baš ima to nešto.

Ono što mene plaši je ta "pomoć", koju dobija od Zahavijevog fonda, to je nešto još od kad je bio baš klinac, ćale jedva imao za put da ga doveze na trening, oni su iz RS valjda neko selo, i tad mu je ovaj između ostalog ponudio pomoć. Sad da li je i šta tražio, to ne znam, vreme će pokazati, nadam se da nije ništa konkretno potpisao.

6. није ни први ни последњи кога ће да упропасте паре и сплаварке

nije nemoguće

7. Данас је било добро навијање. Вртеле се лепе песме, држао се ритам. Смарало скандирање Дуњићу и оном другом, срећом трајало минут-два.

Што се тиче игре, лоше као и целе сезоне. Рајко показао да може да буде врхунски голман. Оњило тешки ретард. Јбт, као да никад није играо фудбал у животу, живи очај. Ракић се трудио стварно, дао је и два комада, ал' је ипак дрво. Ненадић добар дечко, по квалитету за трећу лигу.

Драго ми је и због малог Јовића, баш лепо што је утурио гол.

8. Па Јовић је највећи таленат у тој нашој омладинској школи, можда и постане добар играч. Већ је бољи од Оњила, мада то и не значи пуно, хехе.

П.С. Контам да нам фали једно 6-7 добрих играча за квалитетан тим. Ако рачунамо да одлазе Петковић и Лазовић.

9. http://www.mozzartsport.com/vesti/cudesan-slucaj-luke-jovica-ili-kako-je-klinac-koji-je-spavao-u-gepeku-stigao-do-velike-pozornice/67871
    Evo ti ovde o njemu ukratko.

Treba nam gomila igrača. Nešto sve mislim da bi Petković još da ostane. Ako možemo da platimo drugačije licencu, ja bih ga sačuvao, al nije na meni. I ovako ode pola tima, i više.

10. Idu 99% Lazović, Petković, Dauda, Bajko i Mrđa. Za ostalo ćemo videti.

11. Иду и Милијаш, Келхар и Печник.

12. Videćemo. Mislim da će Pečnik ostati ako ostane i Kalač.

13. Neđe sam čitao da će Pečnik ostati do kraja kvalifikacija, a ako se plasiramo u LŠ ili možda čak LE da će ostati do zime
    Najbolji naš igrač ove sezone

14. Ovo će biti vrlo zanimljiv prelazni rok. Mnogo će igrača otići, a i doći.

Što se odlazaka tiče, sigurno idu Lazović, Petković, Bajko, Krneta, Milun
    Gotovo sigurno idu: Dauda, Mrđa, Milijaš, Pečnik
    Možda odu: Kelhar, Nine, Pavićević, Onjilo, Kasalić

Što mu dođe ceo tim otprilike. Što se dolazaka tiče, najverovatnije dolazi Luković. Iz omladinske škole će se prebaciti u prvi tim Jović, Grujić i možda Jovanović i Stojanović.

Sa pozajmica će doći Lazić, Mihajlović, Karaklajić, Čikić, Ahčin, Ožegović(ne znam da li smo njega prodali ili je još uvek naš igrač)

Biće dosta slobodnih igrača na koje treba obratiti pažnju. Despotović, Tijago Galvao, Inkun, Milinković... Nisam siguran za Kačara, ali možda i on ostaje bez ugovora.

Iz naše lige su priče da već dolaze Jovica Vasilić, Regan i Čavrić. Mada bih ja lično voleo da i Dražić dođe kod nas. Ali teško da ćemo mi imati novca. Od ovih talenata iz Vojvodine ne možemo nikoga dovesti i platiti, a ima 4,5 klinaca(Milinković Savić, Gačinović, Babić, Nastić, Radoja) koji će biti jako dobri fudbaleri.

Na upravi je da plati tu licencu, isplati neke plate i ubode sa strancima koji će igraju iz ljubavi lolo

15. Колико видим, медији већ неколико недеља уназад селе Милијаша у Келн и Кајзерслаутерн. Мене брине да Келхар и Печник не почну да траже заостале плате, па да оду у сред сезоне као Вешовић и Младеновић. За разлику од ове двојице пајсера, Словенци су нам итекако били од користи.

Добро би било кад бисмо могли да доведемо Тијага из Слободе и Регана из Напретка. Стално се помиње Бабовић, мени је он ОК замена за Милијаша, без обзира на то што је играо у Партизану. Ми не можемо да бирамо, од продаје играча нам зависи пре свега ова евро-лиценца, па тек онда све остало.

Да, и Нинковић највероватније одлази.

Ožegović(ne znam da li smo njega prodali ili je još uvek naš igrač)

Ожеговић је продат Раду, а Михајловић се враћа са позајмице из Слободе.

16. Ma đe mi imamo para za Čavrića. Ode on preko za 1.5-2 mil

17. Pazi Terza može za više para da ga uvali ako ga da nama, nego da iz Ofke prodaje. Tako da, ko zna. Ima vremena da se vidi šta i kako. Ali biće vrlo vrlo zanimljivo

18. Да, бре! Чаврић! Брз је к'о Драгиша Бинић у најбољим данима. Лолололо

19. Брз је к'о Драгиша Бинић у најбољим данима

majku mu jebem :D

teško
    možda neki procenti tipa 99% od sl. prodaje da ide terzi

20. Taj neki fazon. Ne znam, ali mislim da i Ninkovu ističe ugovor. Pa možda i njega vratiti ako se može

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.