FK Crvena Zvezda

1. Ожеговић је зимус продат Раду, није отишао на позајмицу.

И Забјело дочекало титулу.
    https://www.youtube.com/watch?v=N0aN0Cuy_P0

2. Скроз реална цена чини ми се. Можда су могли да узмуљају још неку стотину за њега, али мислим да није квалитет за више. Мада, није нешто претерано ни играо у Звезди ове сезоне, па не бих да судим о његовом квалитету. Иначе, сањао сам да се Бошко Јанквоић и Баста враћају лоло, не морају обојица, може и један.

3. Još pola milke za Bajka i imamo za licencu... lololo

4. zbog kasne realizacije transfera ovi evri neće biti na raspolaganju klubu sa Marakane u petak, kada Zvezda mora da plati milion i po evra za licencu za nastupe na međunarodnoj sceni.

5. sms na 1003 da zvezda igra u evropi.

6. Bosko jankovic iza napadaca bi bio melem za moje napacene ciganske oci

7. I da igramo sa dva napadaca onda, jebo ove krilne

Decko koji obecava, jel realno da stavis gogica pre ace tenka?

8. Аца тенк је за Гогића измислио фудбал и дваесшес пута је кориснији на терену.

Узели би још који стотку за Петка да је овај играо мало више утакмица у Звезди, овако је и ово је пуна капа. Да су га купили док је играо у ОФК-а платили би највише 400-500 000..

9. +1

Igrao je Pecnik jbg, mislili su njemu da dizu cenu da ga zavaljaju nekome. A i kao iskustvo i to

10. Nije zato pseto, Pečnik je slobodan, potpisao je na godinu dana. Ali je dobar sa Slavišom, tj Slaviša ga gotivi, Slovenci, bio mu u reprezentaciji, pa je morao da igra. A pošto je Lazović oporavljen, i zauzima svoje mesto, ovaj morao na beka.

11. Кад бисмо могли да узмемо из ОФК-а: Чаврића, Дражића и Планића, из Слободе Тијага и Регана из Напретка, уз повратак ових клинаца са позајмица, имали бисмо тим са којим бисмо опет били прваци. За Европу већ са децом не бисмо могли нешто значајно да урадимо, ако оду Милијаш и Печник. Можда да стварно дође Бабовић, јер шта год оређена група навијача мислила о њему, без обзира на то што је играо у Партизану, он би био сасвим солидна замена за Милијаша. Боље он него да бацамо паре на неке (не)проверене странце. Питање је опет да ли ће Луковић да дође, он тражи ненормално велику плату, Жигић иде сигурно у Америку на годину-две. Баста и Јанковић су тренутно нереалне опције, можда се врате за 2-3 године.

12. Ahahaha jebote, ja lepo čestitao ljudima vicešampionski plasman na njihovoj temi i Džoni mi obriše post.

DŽONI VUČIĆU, DŽONI VUČIĆU OLEOLE

13. Фендере, крштен ли си ти, какав Бабовић лол...па јел се сећаш како је играо у Партизану. Човеку се гробари смејали после сваког контакта са лоптом, лик је дијабола невиђена. А и што бисмо доводили гробара да сјебе какву, такву хармонију у тиму. Навијачи какви год да су, 12. су играч екипи, а нама не треба још један "Елмедин Кикановић" случај.

14. Мијаило водио Роману гајби на секс после прославе.

ХАХАХАХА РОМАНУ

15. Човеку се гробари смејали после сваког контакта са лоптом, лик је дијабола невиђена.

Ма нема везе. Човек навија за Звезду, па није имао мотива да кида код њих. Лолололо

16. ТИТУЛАААААААА!

И ПРИДРУЖУЈЕМ СЕ ЧЕСТИТКАМА ГРОБЉУ НА ОСВОЈЕНОЈ МЕДАЉИ ВИЦЕШАМПИОНА!

17. velik sut u dupe mu je ovo sto je dao gol,al da se vidi sta ce biti od njega.mlado je to celjade.sve u svemu,bolje cuvati,nego da ode mlad,pa da se kasnije kaju sto su ga dali za tepsiju ribe.kenjam ovo jer su se iskenjali za gomilu "talenata" na osnovu jedne tekme.nije bitno koji je klub,a u novinama veliki naslovi kako su pusteni vrhunski talenti napolje,a oni tamo napolju k'o invalidi.na prste jedne ruke se mogu nabrojati ti talenti koji su otisli i bili dobri.jesu oni para zaradili,al da li su igraci-krajnje diskutabilno.

18. Aj da mu verujemo

Aj ne. Verujem ja da dečko neće da juri za novcem, mada možda ipak ne. Ali ipak znam da mu je agent Ramadani, tako da će dečko da juri tamo gde mu se kaže.

Кад бисмо могли да узмемо из ОФК-а: Чаврића, Дражића и Планића, из Слободе Тијага и Регана из Напретка, уз повратак ових клинаца са позајмица, имали бисмо тим са којим бисмо опет били прваци.

Čavrića moguće, mada ga vodi holandska agencija, tako da možže lako da se desi i tamo da završi. Regan verovatno jer je sportski direktor Napretka Zvezdin čovek i realno je da završi kod nas. Cak mislim da je to gotova stvar.

Можда да стварно дође Бабовић, јер шта год оређена група навијача мислила о њему, без обзира на то што је играо у Партизану, он би био сасвим солидна замена за Милијаша. Боље он него да бацамо паре на неке (не)проверене странце.

Jedino ako ga nabudže u editoru. Umij se, malo osveži. Kakav Babović kojkurac? Imaš Vukana Savićevića kome se ne daje šansa, ti bi grobarske sažvakane pizde da ti igraju. Fuj jbt.

velik sut u dupe mu je ovo sto je dao gol,al da se vidi sta ce biti od njega.mlado je to celjade.sve u svemu,bolje cuvati,nego da ode mlad,pa da se kasnije kaju sto su ga dali za tepsiju ribe.kenjam ovo jer su se iskenjali za gomilu "talenata" na osnovu jedne tekme.

Baš tako.
    Samo, kao što rekoh već, znajući ko mu je agent, čisto sumnjam da će ostati dugo u Zvezdi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.