FK Crvena Zvezda

1. Niko da se seti da je danas 29.05. ccc
    A kao da je juče bilo...

2. Pa dože, možda se ovde ti jedini dobro sećaš toga ;)

Klinci iz Voše neće doći kod nas sigurno, jer sam već napisao da su Milinković i Gaćinović kaparisani od Benfike. Mada neko reče da je Pavlović što ih vodi, naš čoek. Kao i Terza, pa treba sačekati i videti

3. Reservoir dog
    Niko da se seti da je danas 29.05.
    ccc
    A kao da je juče bilo...

Ја се увек сетим и славим као да ми је рођендан. Хе хе

4. Pajz stvarno!

Дрогирана Веверица - 29.05.1991.

Ti si znao kad da se rodiš, pravi si Zvezdaš!
    E da si nam živ i zdrav 100 godina i srećan ti rođendan!

5. Ја то само зинат ћалету гробару. :Д
    Фала Доже, да дочекамо још једну титулу првака Јевропе у фузбалу. лоло

6. Sledece godine u ovo vreme lololo

Srecan rodjendan!

Pa to Gusti, nema sannse da nam Vosa ikako izadje u susret, da smo glodari pa mozda...

7. Кад би могао да бирам играче из домаће лиге, то би били Чаврић и Реган. Па и Тијаго. А ове из Воше тешко да можемо да доведемо.

Кад су у питању одласци, волео бих да остану Нинковић, Петковић и Мрђони. Нине и Мрђа су искусни и чине неку окосницу екипе, јбг. Посебно ако будемо доводили те неке младе играче, ваљало би да остане пар искуснијих. А тешко ћемо наћи квалитетну замену за Петковића. Добар је, а има потенцијал да буде одличан.

Печник је просечан играч, не знам чему толико ложење. Ако могу да га увале, опуштено. И Савићевић ме није одушевио. Није много играо, али оно, није направио ниједан добар потез током целе сезоне. А као неки таленат.

8. A od Savicevica sam bas ocekivao. Steta, pogotovo sto mislim da moze ali, koliko god debilno zvucalo, previse zeli.

Mrdjoni ide za pola milke garant a pecnik je za nasu ligu iznadprosecni igrac.

9. Hepri brzdej!

Nije loš Regan za nas, ali da li će da igra za kiflu i lepu reč, to ne znam. Što se tiče Čavrića kažu pacovski kanali da je to već gotova stvari, i da će od njegovog budućeg transfera Terza najviše profitirati.

Savićević je džukela obična. Nikakav talenat. On je u toj generaciji omladinaca grejao klupu. Uglavnom igrači iz prve postave su davno otišli, a njega niko nije hteo. Zato ga i Drula nije zvao u omladinsku repku

10. срећно веверице дабогда умро

11. А да се све ово оствари, и даље нам фали бар једно добро крило и врхунски штопер. Или двојица. С обзиром да бих од ових сад оставио само Павићевића у тиму.

12. Najverovatnije Lukovic dolazi brate...a Cavric pegla i krilo.

A na stoperu se vraca i Lazic, valjda je dobio samopouzdanja jer je znanje vec imao.

13. na vikipediji pise da je vec dosao.mada,to redovno pise.
    ne znam samo odakle im para da bilo koga dovode.

14. Па и рачунам Чаврића на једном, али ко ће бити на другом крилу?

Лазовић одлази. А све и да ту буде Печник, био би ред и да имамо неку измену. Савићевић очигледно нема квалитет. Касалица може и по крилу мада би' више волео да оде. Можда кад би дошао и тај Гаћиновић, то би било добро.

Луковић би био одлично појачање, какав год да је сад. А шта је са Араухом? Као исто неки таленат, није се наиграо никако.

15. Рајко
    Петковић Павићевић Луковић Четник
    Гогић
    Нинковић Реган
    Чаврић Печник
    МРЂОНИ (Тијаго)

'Начи, овако нешто!

16. Другар из ОФК-а, Јешић, ми рекао да је Терза ушао на полувремену у свлачионицу и реко Чаврићу: АЛООО ШТА ЈЕ ТЕБИ, СМИРИ МАЛО ЧОВЕЧЕ

Онда овај другар ушао, опалио 2-3 пута, овај виче са стазе: АЛОООООООО КОЈИ ЈЕ ТЕБИ КУРАЦ

лололол

17. bas i nije neki tim.drugo kolo kvalifikacija tesko pacenje u trecem kraj.

18. bas i nije neki tim.drugo kolo kvalifikacija tesko pacenje u trecem kraj.

Па да, јбг. И не очекујем више. Нит' може више.

Добар тим може да се направи за 2-3 године. Ако се добро ради. Бар у нашим условима кад се нема лове да се доведу одма' врхунски играчи.

19. Фала људи, фала Јебач. лоло

20. Šta je bilo sa Ožegovićem, što je igra za mladu na evropskom, znam da su ga šuknuli na pozajmicu. Meni on nije delovao loše ono malo što je ulazio.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.